Porselen pudra nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Porselen pudra nasıl kullanılır?
  2. Pudra nerelere Surulur?
  3. Pudra fırçası nasıl kullanılır?
  4. Makyajda pudra ne zaman kullanılır?
  5. Fondöten ve pudra nasıl kullanılır?
  6. Beyaz pudra ne işe yarar?
  7. Makyajda pudra ne için kullanılır?
  8. Fan fırçası nasıl kullanılır?
  9. Kompakt pudra nasil kullanilir?
  10. Pudra neye iyi gelir?
  11. Sabitleyici pudra ne zaman kullanılır?

Porselen pudra nasıl kullanılır?

Farmasi Terracotta Porselen Pudra
  1. Doğru pudra uygulaması için ilk olarak sırasıyla makyaj bazı sürülür. ...
  2. İkinci aşamada toz yapılı pudra fırçaya alınır ve fazla pudra silkelenerek cilde sürülür.
  3. Fırça uygulamasında ilk önce yüzün orta kısımları sonra diğer yerlere olacak şekilde pudra sürülmesi daha doğru olacaktır.
Daha fazla öğe...

Pudra nerelere Surulur?

Toz pudra cilde sünger ile uygulanır. Fondöten sürüldükten sonra pudra kullanılacaksa önce yanaklara ve T bölgesine olmak üzere tüm yüze ve boyun bölgesine uygulanır.

Pudra fırçası nasıl kullanılır?

Yüze pudra uygulamak için büyük veya küçük makyaj fırçaları kullanabilirsiniz. Büyük pudra fırçaları makyajınızı hızlı bitirmeniz ve tüm makyajı birbirine homojen bir şekilde geçiştirmek için kullanılır. Sadece parlamayı engellemek için pudra fırçasına alacağınız pudrayı T bölgesine uygulayabilirsiniz.

Makyajda pudra ne zaman kullanılır?

Pürüzsüz cilt için her makyajında mutlaka pudra kullanmanı öneriyoruz. Pudrayı dilersen fondötenin üzerine sürebilir veya sadece pudra kullanarak ten makyajını tamamlayabilirsin. Makyaj pudrası cildi daha mat gösterdiği için özellikle yağlı ciltler tarafından çok severek kullanılıyor.

Fondöten ve pudra nasıl kullanılır?

Pudra Nasıl Sürülür?
  1. Sırasıyla makyaj bazı, fondöten ve kapatıcını uygula.
  2. Pudranı fırçana al ve fırçadaki fazla pudrayı çırparak uçmasını sağla.
  3. Pudrayı ilk olarak yüzünün ortasına uygula.
  4. Daha doğal ve eşit bir görünüm için pudranı yüzünün dış köşelerine doğru yuvarlak hareketlerle dağıt.

Beyaz pudra ne işe yarar?

Transparan pudra, ten makyajında sabitleyici olarak da kullanıldığı için, makyaj sabitleme pudrası adıyla da bilinir. Göz altı kapatıcısını ya da kontür işlemi yaptığında tüm yüzünü sabitlemek için transparan pudra kullanabilirsin.

Makyajda pudra ne için kullanılır?

Makyaj pudrası cildinde pürüzsüz bir görünüm sağlar ve ten makyajında kullandığın ürünlerin kalıcılığını artırır. Özellikle yağlı bir cilde sahip kişilerin en büyük yardımcılarıdır. ... Yoğun formüllü pudralar kapatıcı özelliğe sahip olduğu için fondöten gibi kullanılabilir.

Fan fırçası nasıl kullanılır?

Fan fırçalar, bronzlaştırıcı ve highlighter ürünlerinin hafifçe uygulanmasında kullanılır. Aynı zamanda makyaj sonrası yüzde kalan fazlalıkları da arındırır. - Büyük boy bir fan fırça ile baking makyaj sonrasında fazla pudrayı atabilir hatta tüm vücudunuza bu fırçayla aydınlatıcı kullanabilirsiniz.

Kompakt pudra nasil kullanilir?

Kompakt Pudra Nasıl Kullanılır?
  1. Kompakt pudranın uygulanması için pudra fırçası ya da özel pudra süngeri kullanabilirsiniz. ...
  2. Süngeri kompakt pudra üzerinde gezdirdikten ve yeteri kadar ürünü süngere aldıktan sonra fondöten sürülmüş yüze eşit miktarda dağılım sağlayarak sürülmelidir.
Daha fazla öğe...

Pudra neye iyi gelir?

Ayrıca yüzünüz çok parlıyor ve günlük temponuzdan dolayı terliyorsanız pudrayı cildinize sürerek teninizi eşitleyebilirsiniz. – Böcek ısırıkları, sivilce, jilet ve güneş yanığına karşı etkilidir ve kızarıklıkları gidermeye yardımcı olur. – Cildinizi tahriş etmeyecek bir temizleme jeli hazırlayabilirsiniz.

Sabitleyici pudra ne zaman kullanılır?

Transparan pudra, ten makyajında sabitleyici olarak da kullanıldığı için, makyaj sabitleme pudrası adıyla da bilinir. Göz altı kapatıcısını ya da kontür işlemi yaptığında tüm yüzünü sabitlemek için transparan pudra kullanabilirsin.