POMEM 2 yedek kaç kişi?

İçindekiler:

  1. POMEM 2 yedek kaç kişi?
  2. 27 dönem POMEM eğitime ne zaman başlar?
  3. POMEM sıralama nasıl oluyor?
  4. 26 dönem POMEM ne zaman çağrılır?
  5. 20 dönem POMEM kaç kişi alındı?
  6. Pomem sözlü mülakat en az kaç puan?
  7. POMEM eğitim süresi ne kadar?
  8. 27 dönem POMEM kaç kişi alındı?
  9. Polislik sözlü mülakat kaç puan?

POMEM 2 yedek kaç kişi?

. 26. Dönem POMEM 2. yedek aday yerleştirme sonuçları açıklanmıştır. 26. Dönem polis meslek eğitimi için Polis Meslek Eğitim Merkezlerine polis memuru olarak yetiştirilmek üzere planlanan asıl adaylardan lisans mezunu (121) erkek, ön lisans mezunu (23) erkek adayın yerine yedek aday planlaması yapılmıştır.

27 dönem POMEM eğitime ne zaman başlar?

27. Dönem POMEM sınavları Ön Sağlık Kontrolü aşamasıyla tarihinde başlayacaktır. Başvuru merkezleri ve tarihleri ilerleyen günlerde Polis Akademisi Başkanlığı resmi internet sitesi www.pa.edu.tr adresinde açıklanacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

POMEM sıralama nasıl oluyor?

POMEM giriş puanı nasıl hesaplanır? Adayın KPSS puanının % 25'i, fiziki yeterlilik sınavı puanının % 25'i ve mülakat sınavı puanının % 50'sinin toplamıdır. Başarı sıralaması puanında eşitlik olması halinde sırasıyla; KPSS'de, mülakatta ve fiziki yeterlilikteki puan yüksekliği esas alınır.

26 dönem POMEM ne zaman çağrılır?

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yapılan eğitim duyurusunda “26. Dönem POMEM olarak Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüklerine planlaması yapılan adayların eğitimleri tarihinde başlayacaktır.” ifadelerine yer verildi.

20 dönem POMEM kaç kişi alındı?

Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Meslek Eğitim Merkezlerine (POMEM) 9 bini erkek ve 1.000'i kadın olmak üzere toplam 10 bin öğrenci alınacak. İşte alımlarla ilgili tüm detaylar... “2017 yılı 20. Dönem POMEM ön başvuru işlemlerinin 03- tarihleri arasında yapılacağı daha önce duyurulmuştur.

Pomem sözlü mülakat en az kaç puan?

d) Beden dilini kullanma becerisi, olmak üzere beş ayrı kritere göre ve her bir kriter yirmi puan olmak üzere toplam yüz tam puan üzerinden yapılır. Adayın mülakat sınavından başarılı olabilmesi için yüz puan üzerinden en az yetmiş puan alması gerekir.

POMEM eğitim süresi ne kadar?

POMEM Eğitim Süresi Hakkında Bilgiler POMEM üzerinden eğitim ve öğretim süresi en az 6 aylık bir süreci kapsamaktadır.

27 dönem POMEM kaç kişi alındı?

Akademinin internet sitesinden, 27. dönem olarak Polis Meslek Eğitim Merkezlerine (POMEM) alınacak lisans mezunu erkek, 960 kadın, ön lisans mezunu bin 360 erkek, 240 kadın olmak üzere 8 bin polis adayına ilişkin duyuru yayımlandı.

Polislik sözlü mülakat kaç puan?

olmak üzere beş ayrı kritere göre ve her bir kriter yirmi puan olmak üzere toplam yüz tam puan üzerinden yapılır. Adayın mülakat sınavından başarılı olabilmesi için yüz puan üzerinden en az yetmiş puan alması gerekir.