Posta güvercini kaç paraya satıldı?

İçindekiler:

  1. Posta güvercini kaç paraya satıldı?
  2. Hünkari güvercin ne kadar?
  3. En pahalı güvercin fiyatı ne kadar?
  4. Azman güvercin ne demek?
  5. Dünyanın En Pahalı Güvercini kaç para?

Posta güvercini kaç paraya satıldı?

Anneye 315 bin euro Belçika'da yayımlanan De Standaard gazetesine göre, geçen yıl da yine Belçika'dan Armando adlı erkek posta güvercinini 1 milyon 250 bin euroya satın alan Çinli iş insanı, iki güvercini çiftleştirerek, yeni yavrular üretecek. Açık artırmada New Kim'in annesi olan güvercine de 315 bin euro ödendi.

Hünkari güvercin ne kadar?

Osmanlı sultanları, yabancı misafirleri onurlandırmak için Hünkari hediye edermiş. Halkın da bu ırkın yetiştirmesi yasaklanmış. Yetişkin bir Hünkari 20 bin lira değerinde.

En pahalı güvercin fiyatı ne kadar?

Avrupa'nın ilgi çeken sporlarından güvercin yarışında yarışan Belçikalı güvercin New Kim, 1,3 milyon euroya satıldı. Kısa, orta ve uzun mesafeli yarışlarda birçok şampiyonluğu olan Belçikalı güvercin New Kim, 1,3 milyon euroluk fiyatıyla dünyanın en pahalı güvercini oldu.

Azman güvercin ne demek?

DENİZLİ BANGOSU (AZMANI) Denizli bangosu; Anadolu kökenli kısa yüzlü güvercin ırklarından biridir. Bu ırka Denizli İlimizden başka bir yerde rastlanılmaz. Bu kuşlar Denizli'nin dört nadide ırkından biridir. Ana vatanı Denizli'dir.

Dünyanın En Pahalı Güvercini kaç para?

Kısa, orta ve uzun mesafeli yarışlarda birçok şampiyonluğu olan Belçikalı güvercin New Kim, 1,3 milyon euroluk fiyatıyla dünyanın en pahalı güvercini oldu.