GetContact ta nasıl Kaydedildim?

İçindekiler:

  1. GetContact ta nasıl Kaydedildim?
  2. GetContact nedir nasıl kullanılır?
  3. GetContact Etiketlerim nedir?
  4. GetContact güven puanı nedir?
  5. GetContact premium ne işe yarar?
  6. Telefon rehberine nasıl kaydedildiğini gösteren uygulama?
  7. GetContact numara sorgulama ne demek?

GetContact ta nasıl Kaydedildim?

GetContact uygulamasıyla rehbere nasıl kaydedildiğinizi sizler için hazırladık....Numaranızı GetContact rehberden silme içinse Unlist özelliğini kullanıyoruz.
  1. Adım: GetContact Unlist sayfasını buraya tıklayarakaçın.
  2. Adım: Açılan sayfada ilgili boşluğa numaranızı yazın.
  3. Adım: Unlist butonuna basarak işlemi tamamlayın.
Hicri

GetContact nedir nasıl kullanılır?

GetContact, diğer kişilerin telefon rehberine sizi nasıl kaydettiklerini gösteren bir uygulama. Her kullanıcı uygulamayı kurduğunda, rehber erişimine de aynı zamanda izin veriyor. Numaralara göre de, kullananların nasıl kaydettiğini size gösteriyor.

GetContact Etiketlerim nedir?

#etiketler. Getcontact, gücünü kullanıcılarının oluşturduğu topluluktan alır. Kullanıcılar etiket ekle özelliği ile birbirlerine etiket ekleyerek diğer üyelerin profilini güçlendirirler. Örneğin bir kullanıcı diğer bir kullanıcıya “Telefon tamircisi” şeklinde bir etiket ekleyebilir.

GetContact güven puanı nedir?

Güven Puanı, bir telefon numarasının güvenilirliği hakkında diğer kullanıcılara fikir vermesi amacı ile yaratıldı ve Getcontact'ın güvenli iletişim misyonunun en önemli araçlarından biri haline geldi. Uygulama, Messenger ve sesli arama servisleri ile de kullanıcılarına yeni iletişim kanalları sunmaya başlayacak.

GetContact premium ne işe yarar?

Premium Plan nedir? Premium Plan, Getcontact 'ın reklamsız kullanımı, etiketlerinizi kimin görüntülediğini, profilinize premium rozeti ekleme ve numaranızın 3 aylık aranma istatistiği görmenizi sağlar.

Telefon rehberine nasıl kaydedildiğini gösteren uygulama?

GetContact, uygulaması ile başkalarının sizi telefon rehberine nasıl kaydettiğini görebiliyorsunuz.

GetContact numara sorgulama ne demek?

Peki nedir bu Getcontact programı, telefonunuza indirmeli misiniz? Önce programın temel amacını söyleyelim. Bu aslında bir numara sorgulama hizmeti. GSM şirketlerinin ücretli olarak verdiği 'arayan numara kime ait' sorusunun yanıtını bu program kullanıcıların rehberinden yanıtlıyor.