Tantrik ilişki nedir?

İçindekiler:

  1. Tantrik ilişki nedir?
  2. Tantra ne işe yarar?
  3. Dur-başla tekniği nasıl yapılır?
  4. Dur-başla tekniği nasıl olur?

Tantrik ilişki nedir?

Tantrik cinsellik çoğu zaman cinsel birleşmeyle eş anlamlı gibi algılansa da, Hint felsefesi olan Tantra'dan gelen ve temelinde cinsel hayatı daha huzurlu ve heyecanlı kılabilmeyi amaçlayan bir öğreti. Bu felsefeye göre; evren Shiva ve Shakti adı verilen tanrıların simgelediği kadın ve erkek birleşiminden oluşuyor.

Tantra ne işe yarar?

5.000 yıllık bir uzak doğu öğretisidir. Tantrada hedef; vücudun haz alma yeteneklerinin yok edilmesi yerine, en üst hazlara ulaşarak, bilincin aşılmasıdır. Tantra, meditasyon, yoga, nefes egzersizleri, içsel bağımsızlığın sağlanması gibi pek çok unsuru içinde barındırır.

Dur-başla tekniği nasıl yapılır?

dur-başla tekniği adı verilen bu uygulamada erkekten acil boşalma isteği geçene kadar bir dakikadan kısa bir süre beklemesi ve sonra, "başla" diyerek partnerinden yeniden penisini uyarmaya başlamasını istemesi beklenir. Bu şekilde 3 kez durdurduktan sonra dördüncüde boşalmaya izin verilir.

Dur-başla tekniği nasıl olur?

Dur-Başla Tekniği Bu teknikte kadın erkeğin penisini 3 kez ardı ardına boşalma olasıya kadar uyarır, ancak boşalma olmadan önce uyarıyı keser. Dördüncü denemede ise boşalmaya izin verilir. Haftada 3 kez erkek boşalmasını kontrol edesiye değin tekrar edilir.