Yurtdışından ne kadar alkol getirilebilir?

İçindekiler:

  1. Yurtdışından ne kadar alkol getirilebilir?
  2. Yurtdışından Türkiye'ye kaç karton sigara getirilebilir?
  3. Yurtdışından Türkiyeye ne getirebilirim?
  4. Yurt dışından kaç karton sigara getirilebilir 2021?
  5. Duty free den kaç litre alkol?
  6. Gümrükte kalan mallar ne oluyor?
  7. Cep telefonu gümrüğe takılır mı?

Yurtdışından ne kadar alkol getirilebilir?

1- Alkol derecesi % 22'yi geçen alkol ve alkollü içkiler 1 lt. 2- Alkol derecesi % 22'yi geçmeyen alkol ve alkollü içkiler ml'yi aşmamak kaydıyla kolonya, parfüm, lavanta, esans veya losyon ile 5 adet cilt bakım ürünü ve makyaj malzemesi.

Yurtdışından Türkiye'ye kaç karton sigara getirilebilir?

Yeni Gümrük Kanunu yürürlüğe girdi. Yurtdışından getirilebilecek sigara miktarı 3 kartondan 2'ye, içki miktarı 5 litreden 3 litreye indirildi. Getirilebilecek kozmetik miktarı da yarı yarıya azaltıldı.

Yurtdışından Türkiyeye ne getirebilirim?

Yurt dışından getirilebilecek elektronik eşyalar hangileri?
  1. Plazma veya LCD ayırımı olmaksızın 1 adet renkli televizyon(maksimum 55 ekran)
  2. Birer adet fotoğraf makinası(5 adet film veya hafıza kartıyla birlikte) ve video kamera(10 adet boş kasetiyle birlikte)
  3. Bir adet GPS cihazı
  4. Bir adet radyo.
Daha fazla öğe...

Yurt dışından kaç karton sigara getirilebilir 2021?

Yurt dışında gelirken kaç karton sigara getirebilirim Yurt dışından gelirken ne kadar sigara getirebilirim sorusu bir çok kişi tarafından merak edilmektedir. Yurt dışından getirebileceğiniz sigara, tütün ve kıyılmış tütün limitleri ise; Sigaralar 600 adet. Sigarillolar (her biri 3 gr.dan ağır olmayan purolar) 100 adet.

Duty free den kaç litre alkol?

Ülkeye giriş yapan yolcular için kişi başı alışveriş limitleri: Sigara: 3 karton, Alkollü İçecekler: 1 litre Alkollü içki (%22'den fazla alkol içeren alkollü içkiler, şarap ve şampanya hariç), Alkollü İçecekler: 2 litre Alkollü içki (%22'den az alkol içeren alkollü içkiler, şarap ve şampanya dâhil), Parfüm: 600 ml, ...

Gümrükte kalan mallar ne oluyor?

Yurt dışından sipariş edilen, unutulan veya faturası olmadığı için gümrüğe takılan ürünler, sahiplerinden umutları kesilince satışa sunuluyor. ... Bu ürünleri Ticaret Bakanlığı'na bağlı olan gümrük perakende satış mağazalarından da ulaşmak mümkün.

Cep telefonu gümrüğe takılır mı?

Etseniz bile cihaz gümrüğe takılacaktır. ... Fakat yine gümrük kanunları gereği yolcu, sadece kişisel eşya olarak elektronik cihaz getirebilmekte. Hediyelik eşya statüsünde muafen veya vergileri ödenerek veya posta yoluyla cep telefonu getirilmesi ise mümkün değil.