Emin evimden ev nasıl alınır?

İçindekiler:

  1. Emin evimden ev nasıl alınır?
  2. Emin holding kimin?
  3. Eminevim ne şirketi?
  4. Eminevim hangi holding?
  5. Eminevim Yönetim Kurulu Başkanı kim oldu?
  6. Eminevim den nasıl ev sahibi olunuyor?

Emin evimden ev nasıl alınır?

Peşinatlı Sistem ile ev almak isteyen kişiler ödemek istedikleri peşinatı kendileri belirlerler. Peşinat düşüldükten sonra evin fiyatı direkt taksit sayısına bölünür. Ortaya aylık ödenecek taksitler çıkar. Bu sistemde taksitler faizsiz ve sabittir.

Emin holding kimin?

Kaliteli hizmet anlayışını benimsemiş ve müşteri memnuniyetini üst seviyede tutan Emin Üstün Holding ailesi olarak, kurucumuz merhum A. Emin Üstün'ün önderliğinde, ülkemiz insanlarının ev ve otomobil ihtiyacını faizsiz karşılama gayesiyle 30 yılı aşkın süredir hizmetlerimizi gururla sürdürüyoruz.

Eminevim ne şirketi?

Holdingleşme adımıyla farklı sektörlerde hizmet veren başta Eminevim olmak üzere Eminotomotiv, Eminotomotiv 2. El, Emin Sigorta, Emin Enerji, Emin Gayrimenkul Geliştirme, Emin Tarım ve Hayvancılık şirketleri böylelikle Emin Üstün Holding bünyesinde tek çatı altında toplanmış oldu.

Eminevim hangi holding?

Emin Üstün Holding'i Tanıyalım Şirket çatısı altında 2005 yılında kurulan Eminevim, faizsiz Elbirliği Sistemi ile Türkiye'de ev ve araç finansmanında ilk adres haline gelmiştir.

Eminevim Yönetim Kurulu Başkanı kim oldu?

Başarılı genç iş adamı Abdullah Sefa Üstün, 1981 yılında Bolu ilinin Gerede ilçesinde doğmuştur. 2001 yılında Sakarya Üniversitesi'ndeki eğitiminin ardından 2005 yılına kadar Avusturya'da Viyana Ekonomi Üniversitesi (Wirtschafts Universitate) İşletme Bölümü'nde eğitimine devam etmiştir.

Eminevim den nasıl ev sahibi olunuyor?

Çekilişli sistemde taksit vadenize göre evinizin sahibi olmak için bir gruba dahil olursunuz ve düzenli aralıklarla yapılan çekilişlerle her ay bir kişi ev sahibi olacak şekilde yardımlaşma esasına dayalı bir sistem uygulanır. Çekilişler noter huzurunda resmi olarak gerçekleştirilir.