Selena filmindeki Selena kim?

İçindekiler:

  1. Selena filmindeki Selena kim?
  2. Selena gerçek adı ne?
  3. Selena neyi anlatıyor?
  4. Selenadaki alekto kimdir?
  5. Selena Nazan kimdir?
  6. Selena'nın sevgilisi kim?
  7. Selenada Hades neden değişti?
  8. Selenadaki Afrodit kimdir?
  9. Dilara Kurtulmuş Selenada kaç yaşındaydı?
  10. Hadesin adı ne?
  11. Selena Hades ne zaman değişti?

Selena filmindeki Selena kim?

Dilara Kurtulmuş, tarihinde Avusturya'da dünyaya geldi. 2 yaşındayken ailesiyle birlikte Türkiye'ye yerleşti. Lisans eğitimini Haliç Üniversitesi Moda Tasarımı bölümünde tamamladı. Çocuk yaşlarda birçok reklam filminde rol aldı.

Selena gerçek adı ne?

Sinem KobalSelena Selena/Canlandıran

Selena neyi anlatıyor?

Konusu. Selena bir iyilik perisidir. Hikaye; 3 küçük kız Selin, Leyla, Nazlı`nın onu hapis tutuluduğu bir kalemin içerisinden kurtarmasıyla başlar. İyilerin ve kötülerin amansız mücadelesi arasında kalan bu üç kız aynı zamanda kendi hayatlarındaki zorluklarla da başa çıkmak zorunda kalırlar.

Selenadaki alekto kimdir?

Karakteri Can Verel canlandırmaktadır.

Selena Nazan kimdir?

2002 yılında itibaren reklamlarda oynayan Dilara Kurtulmuş son dönemde ekranlarda pek gözükmese de hatırlanmaya devam ediyor. Dilara Kurtulmuş şimdi genç kız oldu. 1998 doğumlu olan genç oyuncu şu an 19 yaşında. Haliç Üniversite'sinde okuyan Dilara Kurtulmuş, en son olarak Son Çıkış Jülide dizisinde rol almıştı.

Selena'nın sevgilisi kim?

'Selena' dizisinde canlandırdığı 'Kıvılcım' karakteriye hafızalara kazınan oyuncu Hazal Şenel, şarkıcı sevgilisi Bertan Asllani ile evleniyor. Müjdeli haberi sosyal medya hesaplarından duyuran çift, "Sonuna kadar" ifadelerini kullandı

Selenada Hades neden değişti?

Hades karakterini canlandıran Sinan Çalışkanoğlu, o dönemlerde Show TV'de yayınlanan başrolünde Şafak Sezer'in oynadığı Türk Malı dizisine transfer olduğu için diziden ayrılmak zorunda kalmıştı.

Selenadaki Afrodit kimdir?

İşte Ebru Karanfilci'nin son hali. Bizler onu Ruhsar dizisinin Reyhan'i, Selena'nin Afrodit'i olarak tanıdık. Çılgın halleri ve güzel gülüşü ile bir dönemin en çok aranan oyuncularından biriydi Ebru Karanfilci. ... 22 Haziran 1971 İzmir'de doğumlu olan güzel oyuncu Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nin tiyatro bölümününden mezun.

Dilara Kurtulmuş Selenada kaç yaşındaydı?

23 yaşında () Dilara Kurtulmuş/Yaş

Hadesin adı ne?

KarakterOyuncuCanlandırdığı Yıllar
Leyla AykarGizem Güven2006-2009
Nazlı AykarDilara Kurtulmuş2006-2009
HadesSinan Çalışkanoğlu2006-2009
Ekrem AykarHakan Altıner2006-2009
45 satır daha

Selena Hades ne zaman değişti?

2006 yılında başlayan Selena dizisinin ilk Hades'i Sinan Çalışkanoğlu tarafından canlandırılmıştır. Sinan Çalışkanoğlu'nun diziden ayrılması dolayısıyla devamında 2009 itibariyle Cenk Tunalı Hades karakterine can vermeye devam etmiştir.