Ali Güral kimdir?

İçindekiler:

  1. Ali Güral kimdir?
  2. Nafi Güral kaç çocuğu var?
  3. Güral Porselen ile Kütahya Porselen aynı mı?
  4. Nafi Güral kimdir nerelidir?
  5. Nafi Güral kaç yaşında?
  6. Esin Güral kaç yaşında?
  7. Güral Porselen nerelerde var?
  8. Nafi evlendi kimdir?
  9. Güral Porselen Müdürü kimdir?
  10. NG Hotel kime ait?

Ali Güral kimdir?

ALİ GÜRAL, 1915-1985 yıllarında yaşamış, ülkesine yaşadığı süre içerisinde en iyi şekilde hizmet etmiş Kütahyalı bir iş adamıdır. Adı, hem Kütahya hem de ülkemizdeki sanayinin gelişmesinde ilk kuruluşlarla anılır.

Nafi Güral kaç çocuğu var?

Nafi Güral'ın kızları Sema Güral Sürmeli, Hediye Güral, Gülden Güral ve oğlu Erkan Güral, NG Kütahya Seramik Porselen Turizm Sanayi isimli şirketle büyüme kararı aldı.

Güral Porselen ile Kütahya Porselen aynı mı?

Kütahya ve Güral Porselen'in sahibi olan 'Güral Ailesi'nde 2004 yılında yaşanan dağılma, kendi kendilerine rakip firmaların doğmasını sağlıyor. 1966'da Ali Güral tarafından kurulan ve daha sonra oğulları Rafi, İsmet ve Rıza arasında itilafa neden olan Kütahya ve Güral Porselen'de 3'üncü kuşak devreye girdi.

Nafi Güral kimdir nerelidir?

Nafi GÜRAL; 1945 yılında Kütahya'da doğdu. Erkek Sanat Enstitüsü Makine Bölümü'nden mezun olduktan sonra, eşi ve evlatları ile birlikte, kurucusu olduğu NG aile şirketlerinde 1961 yılından bu yana çalışmalarını sürdürmektedir. İş hayatının ilk basamakları Ağaç Sanayi ve Madencilik oldu.

Nafi Güral kaç yaşında?

Nafi GÜRAL; 1945 yılında Kütahya'da doğdu. Erkek Sanat Enstitüsü Makine Bölümü'nden mezun olduktan sonra, eşi ve evlatları ile birlikte, kurucusu olduğu NG aile şirketlerinde 1961 yılından bu yana çalışmalarını sürdürmektedir.

Esin Güral kaç yaşında?

ESİN GÜRAL ARGAT 1969 tarihinde Kütahya'da doğmuştur. Lisans eğitimini Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümünde, Yüksek Lisans Eğitimini ise İstanbul Üniversitesi İşletme İktisadı Enstitüsü Bölümünde tamamlamıştır.

Güral Porselen nerelerde var?

Güral Porselen AVM Mağazaları
Armada Avm-1. Kat0312 219 12 50
Kütahya Sera AvmZemin0274 225 30 90

Nafi evlendi kimdir?

NG Şirketler Grubu Başkanı Nafi Güral ve eşi Gülsüm Güral, Adıyaman Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce ihtiyaç sahipleri için polis merkezi içerisinde açılan "pazar"a mont ve bot yardımında bulundu.

Güral Porselen Müdürü kimdir?

Serdar ÇETİNTÜRK - İşletme Müdürü - Güral Porselen | LinkedIn.

NG Hotel kime ait?

Nafi GÜRAL; 1945 yılında Kütahya'da doğdu. Erkek Sanat Enstitüsü Makine Bölümü'nden mezun olduktan sonra, eşi ve evlatları ile birlikte, kurucusu olduğu NG aile şirketlerinde 1961 yılından bu yana çalışmalarını sürdürmektedir.