Avrasya Tüneli nereyi bağlar?

İçindekiler:

  1. Avrasya Tüneli nereyi bağlar?
  2. Avrasya Tüneli Ödeme nasıl yapılacak?
  3. Avrasya Tüneli ne kadar sürüyor?
  4. Avrasya Tüneli hangi yön Üstte?
  5. Avrasya Tüneli geçiş ihlali nereden ödenir?
  6. Avrasya Tüneli yap işlet devret mi?
  7. Avrasya Tüneli lpg'li araç geçer mi?
  8. Avrasya Tüneli Projesi hangi illerde?
  9. Avrasya Tüneli Ihlalli geçiş nasıl ödenir?
  10. Avrasya Tüneli nden geçiş ücreti ne kadar?
  11. Istanbulda kaç tane tünel var?

Avrasya Tüneli nereyi bağlar?

Avrasya Tüneli Projesi (İstanbul Boğazı Karayolu Tüp Geçişi Projesi), Asya ve Avrupa yakalarını, deniz tabanının altından geçen bir karayolu tüneli ile birbirine bağlıyor. İstanbul'da araç trafiğinin yoğun olduğu Kazlıçeşme-Göztepe hattında hizmet veren Avrasya Tüneli, toplam 14,6 kilometrelik bir güzergâhı kapsıyor.

Avrasya Tüneli Ödeme nasıl yapılacak?

İhlalli geçiş ödemelerinizi nakit olarak, banka hesabınız üzerinden veya kredi kartınız vasıtasıyla anlaşmalı bankaların şubelerinden veya mobil ve internet bankacılığı uygulamaları aracılığı ile gerçekleştirebilirsiniz.

Avrasya Tüneli ne kadar sürüyor?

Projenin 5,4 km'lik kısmı deniz tabanı altına özel bir teknolojiyle inşa edilen iki katlı tünelden ve diğer metotlarla inşa edilen bağlantı tünellerinden oluşuyor. Tünelin en derin bölümü deniz seviyesinden 106 metre aşağıda bulunuyor. Güzergahta yolculuk süresi 100 dakikadan 15 dakikaya kadar indi.

Avrasya Tüneli hangi yön Üstte?

Avrasya Tüneli birçok açıdan ekonomik bir tercih olacak. Avrupa yakasında yer alan Kazlıçeşme ve Anadolu yakasında yer alan Göztepe arasında yapılacak yolculukta mevcut Boğaz geçişlerinin kullanılması halinde, uzun mesafeli ve araç trafiği yoğun olan bir seyahat gerçekleştiriliyor.

Avrasya Tüneli geçiş ihlali nereden ödenir?

Geçiş ihlali cezaları nasıl ödeniyor? Geçiş ihlali cezası Avrasya Tüneli'nin web sayfasında ve mobil siteden erişilebilen İhlalli Geçiş Ödemesi sisteminden ödenebilmektedir. Bu ödemeleri kredi kartı ile yapmak mümkündür.

Avrasya Tüneli yap işlet devret mi?

Proje, Yap-İşlet-Devret modeliyle, yaklaşık 1.245 milyar dolarlık finansmanla gerçekleştirilmiştir. Yatırım için 960 milyon dolarlık uluslararası kredi sağlanmıştır. ... Projenin tasarım ve inşaatını gerçekleştiren Avrasya Tüneli İşletme İnşaat ve Yatırım A.Ş., tünelin işletilmesini de 25 yıl 28 gün süreyle üstlenmiştir.

Avrasya Tüneli lpg'li araç geçer mi?

LPG'li araçlar için Avrasya Tüneli'nde herhangi bir geçiş kısıtlaması bulunmuyor.

Avrasya Tüneli Projesi hangi illerde?

Avrasya Tüneli
Bilgiler
KonumKumkapı Sahil yolu - D-100 Karayolu Koşuyolu mevkii arası, İstanbul Boğazı
koordinatlar41°00'11.5"N 28°59'42.6"E
Durumİşletmede
BaşlangıçŞubat 2011
18 satır daha

Avrasya Tüneli Ihlalli geçiş nasıl ödenir?

Geçiş ihlali cezası Avrasya Tüneli'nin web sayfasında ve mobil siteden erişilebilen İhlalli Geçiş Ödemesi sisteminden ödenebilmektedir. Bu ödemeleri kredi kartı ile yapmak mümkündür.

Avrasya Tüneli nden geçiş ücreti ne kadar?

tarihi itibarıyla geçerli olmak üzere Avrasya Tüneli tek yön geçiş ücretleri otomobiller için 46 TL, minibüsler için ise 69 TL olarak belirlenmiştir. NOT: - Fiyatlara %8 KDV dahildir. - Avrasya Tüneli'nden yalnız 1. ve 2. sınıf araçlar geçebilmektedir.

Istanbulda kaç tane tünel var?

İstanbul'a 29 km uzunluğunda 7 bağımsız tünel.