İstanbulkart Vizeleme olmazsa ne olur?

İçindekiler:

  1. İstanbulkart Vizeleme olmazsa ne olur?
  2. Öğrenci İstanbulkart Vizeleme nedir?
  3. İstanbul karta HES kodu tanımlama nasıl yapılır?
  4. İstanbul kartımı nasıl güncellerim?
  5. Istanbulkart öğrenci abonman nasıl yapılır?
  6. Iett kart HES kodu eşleştirme nasıl yapılır?

İstanbulkart Vizeleme olmazsa ne olur?

Kartınızın son vize tarihinden önce güncelleme işlemi yapılmazsa kartınız bloke olacaktır veya tam tarifeye geçecektir. Güncelleme tarihlerinde şehir dışında bulunmanız durumunda kartınızı güncelleme hakkınız 5 yıla kadar devam edecektir.

Öğrenci İstanbulkart Vizeleme nedir?

BELBİM A.Ş şirket politikaları kapsamında İstanbulkart'larrın senede bir defa güncellenmesi gerekiyor. Bu güncellemenin bir diğer adı vize işlemidir. Kartın güncelleme işlemini son vize tarihinin 1 ay öncesi itibarıyla son vize tarihine dek gerçekleştirebilirsiniz.

İstanbul karta HES kodu tanımlama nasıl yapılır?

HES yazıp aralarında boşluk bırakılarak sırasıyla T.C. kimlik numarası, T.C. kimlik seri numarasının son 4 hanesi ve paylaşım süresi yazılır ve 2023'e SMS olarak atılır.

İstanbul kartımı nasıl güncellerim?

Yenileme işlemi, İstanbul genelinde bulunan yaklaşık 780 civarında Biletmatik cihazından gerçekleştirilir ve dolum yapılma esnasında yenileme işleminiz otomatik olarak tamamlanır. İndirimli kartlarda yenileme yapılabilmesi için öncelikle kartınızın içinde 5TL bakiye bulunması gerekmektedir.

Istanbulkart öğrenci abonman nasıl yapılır?

Öğrenciler bireysel.istanbulkart. istanbul adresine giriş yaparak başvuru formuna işisel bilgilerinizi ve fotoğrafınızı kaydederek online başvuru yapabilirsiniz. İstanbulkart ve 6 TL Kargo ücreti ödemenizi başvurunuzun son adımında kredi kartı ile gerçekleştirebilirsiniz.

Iett kart HES kodu eşleştirme nasıl yapılır?

İstanbulkartınıza HES kodu eklemek için öncelikle 'https://kisisellestirme.istanbulkart. istanbul/' adresine girmeniz gerekiyor. Ardından İstanbulkart'ınızla HES kodunuzu eşleştirmek için gerekli bilgileri doldurarak eşleştirme işlemi tamamlanıyor. HES yazıp aralarında boşluk bırakılarak sırasıyla T.C.