WiFi çalışmıyorsa ne yapmalı?

İçindekiler:

  1. WiFi çalışmıyorsa ne yapmalı?
  2. Telefonum neden WiFi bağlanmıyor?
  3. WiFi Bağlantı Sorunu Nasıl Çözülür?
  4. Wifi ağı neden gözükmez?
  5. Modemin Wifi özelliği nasıl açılır?
  6. Kablosuz ağ bağdaştırıcısı nasıl etkinleştirilir?

WiFi çalışmıyorsa ne yapmalı?

Sorun ağ kaynaklı ise Ağınızı yeniden başlatmayı deneyin. Modem fişini çıkarıp birkaç dakika bekledikten sonra geri takarak yeniden deneyin. Bu işe yaramazsa bir ethernet kablosu ile modeme bağlanmayı deneyin Bu size problemin Wi-Fi ağında olup olmadığını gösterecektir.

Telefonum neden WiFi bağlanmıyor?

Ayarlar menüsüne girin. Ardından Kablosuz Ağ sekmesine tıklayın. Ayarlarını sıfırlamak istediğiniz kablosuz ağı seçtikten sonra Kablosuz Ağı Unut butonuna basarak ağa tekrardan bağlanmayı deneyin. WiFi bağlantı sorunu yaşayan kullanıcılar, ağlarının kanal ayarını değiştirerek bağlantı sorununu çözebilir.

WiFi Bağlantı Sorunu Nasıl Çözülür?

“Telefonum WiFi'ye bağlanmıyor” sorunu çözüm yöntemleri:
  1. Yöntem #1: Telefonun Wi-Fi özelliğinin açık olduğundan emin olun.
  2. Yöntem #2: Kablosuz ağ bağlantısı kapsamında olduğunuzdan emin olun.
  3. Yöntem #3: “Telefonum WiFi'ye bağlanmıyor” sorunu yaşayan cihazı yeniden başlatın.
  4. Yöntem #4: Ağı unutun ve yeniden bağlanın.
Daha fazla öğe...

Wifi ağı neden gözükmez?

Modeminizin kablosuz adı kablosuz ağlarda görünmüyorsa modeminiz üzerindeki WLAN ışığını kontrol ediniz, eğer WLAN ışığı yanmıyorsa modeminizin kablosuz özelliği devre dışı demektir. Modeminizin kablosuz özelliğini aktif ederek kablosuz ağlarda modeminizin ismini görebilirsiniz.

Modemin Wifi özelliği nasıl açılır?

ve İnternet kategorisine tıklayın ve ardından ve Paylaşım Merkezi'ni seçin. Sol taraftaki seçeneklerden Bağdaştırıcı ayarlarını değiştir öğesini seçin. Kablosuz Bağlantı simgesine sağ tıklayın ve etkinleştir'e tıklayın. Bu, ve Paylaşım merkezinden bir WiFi ağına bağlanmayı sağlar.

Kablosuz ağ bağdaştırıcısı nasıl etkinleştirilir?

Başlat Menüsüne gidin ve Denetim Masası'nı seçin. ve İnternet kategorisine tıklayın ve ardından ve Paylaşım Merkezi'ni seçin. Sol taraftaki seçeneklerden Bağdaştırıcı ayarlarını değiştir öğesini seçin. Kablosuz Bağlantı simgesine sağ tıklayın ve etkinleştir'e tıklayın.