B sınıfı iş güvenliği uzmanı sınavı ne zaman?

İçindekiler:

  1. B sınıfı iş güvenliği uzmanı sınavı ne zaman?
  2. Iş güvenliği sınavları ne zaman 2021?
  3. 2021 ISG sınavı ertelendi mi?
  4. B sınıfı iş güvenliği uzmanlığı sınavına kimler girebilir?
  5. B sınıfı İSG sınavına kaç kez girilebilir?
  6. İSG 2021 iptal mi?
  7. Mezun olmadan ISG sınavına girilir mi?

B sınıfı iş güvenliği uzmanı sınavı ne zaman?

İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü | 12 Aralık 2021 Tarihinde Yapılacak 2021-İSG/2 Sınav Duyurusu.

Iş güvenliği sınavları ne zaman 2021?

İSG sınavı, bu yıl 12 Aralık 2021 tarihinde gerçekleşecek. Sınavın başvuruları ise 22 Kasım tarihinde alınmaya başlanacak ve 1 Kasım tarihinde sona erecek.

2021 ISG sınavı ertelendi mi?

İSG SINAVI İPTAL 9 MAYIS 2021? ÖSYM tarafından düzenlenen İSG sınavı 9 Mayıs'ta Pazar günü gerçekleştirilecek. Sınav için erteleme söz konusu değil. Adaylar belirtilen tarihte sınava girecek.

B sınıfı iş güvenliği uzmanlığı sınavına kimler girebilir?

2) İş sağlığı ve güvenliği veya iş güvenliği alanında yüksek lisans yapmış olan mühendis, mimar veya teknik elemanlardan B sınıfı iş güvenliği uzmanlığı için yapılacak sınavda başarılı olanlara verilir.

B sınıfı İSG sınavına kaç kez girilebilir?

Eğitim alan kişilerin sınırsız sınav hakkı bulunmaktadır. Yalnızca bir defa eğitim alarak, başarılı olana kadar sınava girebilmektedir.

İSG 2021 iptal mi?

İSG sınavı ertelendi. ÖSYM konu hakkında açıklama yaptı. 9 Mayıs 2021 tarihinde yapılacağı ilan edilen 2021 İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İş Yeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavının (2021-İSG/1) 30 Mayıs 2021 tarihinde yapılmasına ÖSYM Yönetim Kurulu tarafından karar verilmiştir.

Mezun olmadan ISG sınavına girilir mi?

İSG alanında çalışmak isteyen kişilerin bakanlık tarafından zorunlu tutulan eğitimleri alması gerekir. Eğitim almadan iş sağlığı ve güvenliği sertifikası almak mümkün değildir. İSG ön lisans ya da lisans mezunları eğitim almadığı takdirde çalışma hayatına “tekniker” olarak devam eder.