Hakan Altun ameliyat oldu mu?

İçindekiler:

  1. Hakan Altun ameliyat oldu mu?
  2. Hakan Altun ne zaman beyin kanaması geçirdi?
  3. Hakan Altun hastaneye neden yattı?
  4. Hakan Altun neden hastaneye yattı?
  5. Hakan Altun hastaneden çıktı mı?
  6. Hakan Altun'un doktoru ne dedi?
  7. Hakan Altun kiminle çıkıyor?
  8. Hakan Altun Kürt Mu Arap mı?
  9. Hakan Altun neden hastanede yatıyor?

Hakan Altun ameliyat oldu mu?

Ünlü şarkıcı, 2007 yılında özel bir hastanede 2.5 saat süren operasyonla ameliyat olmuştu. Altun'un beyninin sağ tarafında bulunan mandalina büyüklüğündeki iyi huylu olduğu tahmin edilen tümörün alındığı açıklanmıştı. Ameliyatını yapan doktor, "Beyin zarında gelişen bir tümör 8-9 yıllık olduğunu tahmin ediyorum.

Hakan Altun ne zaman beyin kanaması geçirdi?

Şarkıcı, 2007 yılında beyin tümörü ameliyatı geçirmişti.

Hakan Altun hastaneye neden yattı?

Sanatçı Hakan Altun, özel hastanede 2.5 saat süren operasyonla 2007 yılında ameliyat olmuştu. ... Ameliyatını yapan doktor " Beyin zarında gelişen bir tümör 8-9 yıllık olduğunu tahmin ediyorum. Genelde bu tip tümörler iyi huylu çıkıyor çok başarılı bir ameliyat geçirdik.

Hakan Altun neden hastaneye yattı?

Hakan Altun, geçen hafta kendini iyi hissetmediği için arkadaşları tarafından apar topar hastaneye kaldırılmıştı. Beyin kanaması şüphesiyle tedavi altına alınan Altun, tedbir amaçlı bir süre yoğun bakımda tutulmuştu.

Hakan Altun hastaneden çıktı mı?

21 Nisan Çarşamba akşamı beyin damarlarımdan birinde oluşan tıkanıklık sebebiyle kaldırıldığım hastaneden şükürler olsun ki sağlıkla taburcu oldum. Bu süreçte bizi merak edip, arayan tüm dostlarıma, arkadaşlarıma, sevenlerimize ve dualarını esirgemeyen Türk halkına teşekkürlerimi sunarım.”

Hakan Altun'un doktoru ne dedi?

Televizyon programının çekimleri öncesi rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Hakan Altun'un son sağlık durumu hakkında konuşan doktoru "Ufak bir damar tıkanıklığı vardı, o açıldı" dedi. ... Altun daha önce özel hastanede 2.5 saat süren operasyonla 2007 yılında ameliyat olmuştu.

Hakan Altun kiminle çıkıyor?

Hakan Altun ile Gonca Vuslateri aşk yaşıyor.

Hakan Altun Kürt Mu Arap mı?

Hakan Altun, 1972 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Aslen Siirtlidir. 48 yaşındadır. "Arap Hasan" lakaplı futbolcu Hasan Altun'un oğlu olan Hakan Altun'un bir de kız kardeşi vardır.

Hakan Altun neden hastanede yatıyor?

Tedbir amaçlı bir süre yoğun bakımda yatan Hakan Altun'dan güzel haber geldi. Ünlü şarkıcının doktoru Prof. Dr. Ali Çetin Sarıoğlu, "Ufak bir damar tıkanıklığı vardı, o açıldı.