Domalan mantarı kaç TL?

İçindekiler:

  1. Domalan mantarı kaç TL?
  2. Dolamanın kilosu kaç para?
  3. 1 kg trüf mantarı kaç para?
  4. En pahalı mantarın kilosu kaç para?
  5. Trüf Mantarı ile domalan aynı mı?
  6. Domalan hangi ayda olur?
  7. Truffle kac para?
  8. Antep sarma kilosu kaç TL?

Domalan mantarı kaç TL?

Yöre halkından, domalan toplayıcısı Özay Öz, bu mantarın Emirdağ'da geniş bir coğrafyada, bahar aylarında kendiliğinden yetiştiğini söyledi. Domalan için ilçelerine gelen bir toptancı olduğunu aktaran Öz, "Toptancı, yöre halkının topladığı domalan mantarlarının kilosunu 80-100 lira arasında satın alıyor.

Dolamanın kilosu kaç para?

Pahalı fiyatı ile dikkatleri üzerine çeken Dolaman Mantarı, geçen yıl 80 liradan alıcı bulurken bu yıl kilosu 200 liradan alıcı bulmaya başladı. Domalan mantarı, Araplar tarafından da büyük ilgi görüyor. Afrodizyak özelliği olduğu belirtilen dolaman mantarının faylarını saymakla bitmiyor.

1 kg trüf mantarı kaç para?

Dünyanın en değerli mantarı trüf, meşe ve kestane ağaçlarının 20 santim dibinde yetişiyor. Özel köpeklerle toplanan mantarın kilogram fiyatı ise 300-400 euro ( 2.500-2.600 TL) arasında değişiyor.

En pahalı mantarın kilosu kaç para?

Kilosu 3 bin euro...

Trüf Mantarı ile domalan aynı mı?

Toprak altında 5 ila 20 metre derinliğinde yetişen mantar, yenilebilir kokulu bir mantar çeşididir. ... Domalan mantarının yetişme şekli trüf mantarına benzediği için domalan trüf mantarı mıdır diye düşünülür. Domalan mantarı, birçok farklı türü bulunan trüf mantarının çeşitlerinden yalnızca biridir.

Domalan hangi ayda olur?

ELAZIĞ- Nisan yağmurlarının ardından çıkan "domalan" mantarı, Baskil ilçesine bağlı Harabakayış köylülerinin geçim kaynağı oldu. Oldukça nadir bulunan domalan otunun çıktığı yerlerde toprak altında yetişen ve patatese benzeyen domalan mantarı, mayıs ayı sonuna kadar toplanabiliyor.

Truffle kac para?

Trüf mantarı zor yetiştirildiği için altın değerindedir. Şu anda piyasa fiyatı 2 bin Avro'ya çıkmış bulunuyor. 10 kilo trüf mantarı bir araba fiyatına denk düşüyor.

Antep sarma kilosu kaç TL?

Ürün Bilgisi
Ürün Bilgisi
Ürün Kodu:FDOL001
Birim Fiyatı:217,82 TL
KDV Dahil:220,00 TL
Bulunduğu Şehir:Gaziantep
2 satır daha