SGK Dökümü e devletten nasıl alınır?

İçindekiler:

  1. SGK Dökümü e devletten nasıl alınır?
  2. SSK prim gün sayısı nasıl öğrenilir?
  3. E devletten hizmet dökümüne nasıl bakılır?
  4. E-Devlet'ten ssk sorgulama nasıl yapılır?
  5. E devletten emekliliğe nasıl bakılır?

SGK Dökümü e devletten nasıl alınır?

– Öncelikle e-Devlet içinde bulunan Sosyal Güvenlik Kurumu sayfasına girin. – Burada çıkan seçenekler arasında “4A Hizmet Dökümü” seçeneğini bulup girin. – Kısa yol için bu linke tıklayabilirsiniz. – Linke tıkladıktan sonra karşınıza kimlik doğrulama sayfası çıkacaktır.

SSK prim gün sayısı nasıl öğrenilir?

''E-Hizmetler'' menüsü üzerinden ''Sosyal Güvenlik Kurumu'' sayfası seçilir. Böylece sorgulama yapan kişi, hizmet dökümüne ulaşır ve aynı sayfada prim gün sayısını da görebilir. SGK prim gün sorgulaması SGK web sitesinden de yapılabilir.

E devletten hizmet dökümüne nasıl bakılır?

e-Devlet şifrenizi kullanarak veya ING İnternet Şubesi'ndeki e-Devlet butonunu tıklayarak e-Devlet sistemine giriş yapın, e-Hizmetler'den SGK Tescil ve Hizmet Dökümünü'nü seçin.

E-Devlet'ten ssk sorgulama nasıl yapılır?

E-Devlet ile SGK 4A-SSK Hizmet Dökümü E-Devlet şifrenizi 2 TL karşılığında PTT şubesinden aldıktan sonra, sisteme T.C. kimlik numaranız ve bu şifre ile giriş yapmanız gerekmektedir. Daha sonra sol tarafta yer alan "E-Hizmetler" seçeneğini tıklayınız. Açılan ekrandan Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) nu bulunuz.

E devletten emekliliğe nasıl bakılır?

E-devlet üzerinden TC kimlik numaranız ve şifreniz ile sisteme giriş yaptıktan sonra hizmete başlama yılınızı ve resimdeki güvenlik kodunu girebilir ve sorgulama yapabilirsiniz. Burada kaç yaşında ve kaç günden emekli olabileceğiniz bilgileri size sunulacak.