Opera Nasıl Kullanılır?

İçindekiler:

  1. Opera Nasıl Kullanılır?
  2. Opera neon nasıl kullanılır?
  3. Opera Neon Nedir?
  4. Operada dil nasıl değiştirilir?
  5. Opera GX ne işe yarar?
  6. Opera bağlamlar ne işe yarar?
  7. Opera VPN var mı?

Opera Nasıl Kullanılır?

Opera VPN açma işlemi bilgisayarda nasıl yapılır? ( Windows ve MacOS):
  1. Opera internet tarayıcısını indirin.
  2. Kurulumunu tamamlayın.
  3. Tarayıcıyı açın.
  4. Ayarlar bölümüne gidin.
  5. VPN özelliğini aktif olarak işaretleyin.
  6. Herhangi bir internet sitesine girin.
  7. Adres çubuğunun solunda VPN sekmesi göreceksiniz.
Daha fazla öğe...•BE

Opera neon nasıl kullanılır?

Opera Neon bölünmüş ekran özelliği: Tek yapılması gereken, bir web sitesi açıkken, görmek istediğiniz ikinci sekmeyi ana ekrana doğru sürüklemek. Yukarıda sağ ve sol seçenekleri çıkacak. İstediğiniz bölgeye atabilirsiniz.

Opera Neon Nedir?

Opera Neon, masa üstündeki karışıklığı temizler ve bilgisayarınızın duvar kağıdını tarayıcıya taşır. Veya, tam Neon istemeniz durumunda kullanabileceğiniz, Neon'dan esinlenilmiş ücretsiz iki duvar kağıdıiçin grafik sanatçısı Luke Choice ile iş birliği yaptık.

Operada dil nasıl değiştirilir?

Araçlar/Tercihler/Genel(Tools>Preferences>General) sekmesinde Ayrıntılar(Details) düğmesine basın ve açılan yeni penceredeki Ekle(Add) düğmesi ile istediniz dil dosyasını ekleyip Tamam(OK) düğmesine basarak ayarlarınızı kaydedin.

Opera GX ne işe yarar?

Opera GX, özellikle oyuncular için tasarlanmış özel bir Opera tarayıcı sürümüdür. Tarayıcı, hem oyun hem de gezinme deneyimini en iyi şekilde yaşamanıza yardımcı olacak CPU, RAM ve Ağ sınırlayıcılar gibi benzersiz özellikler içerir. Oynama tarzınızı mobil ortama taşıyın.

Opera bağlamlar ne işe yarar?

Opera 67 yeni sunduğu Bağlamlar özelliği sayesinde tarayıcınızı derli toplu kullanmanızı sağlıyor. ... Bağlamlar (Workspaces) adlı yeni sekme yönetim özelliği, sekmelerinizi belirli kullanım ihtiyaçlarınız doğrultusunda farklı kategorilerde organize etmenize olanak tanıyor.

Opera VPN var mı?

Opera VPN'in Android ve iOS sistemlerde kurulum ve kullanım adımları aşağıda sıralanmıştır: ... Tamamen ücretsiz çalışan Opera Tarayıcısının VPN özelliğini uygulama ayarlarına gelerek aktif hale getirin. Haberin Devamı VPN özelliğini aktif hale getirdikten sonra ayarlardan istediğiniz ülkeyi seçin.