Askerlik şubesi nereye düştüm?

İçindekiler:

  1. Askerlik şubesi nereye düştüm?
  2. Askerlik nereye çıktı?
  3. Askerligimin nereye çıktığını nasıl öğrenebilirim 2021?
  4. Askerlik sınıfımı nasıl öğrenebilirim?
  5. Askerliğin nereye çıktığını öğrenme 2020?
  6. Askerlik usta birliği nereden öğrenilir?

Askerlik şubesi nereye düştüm?

Nerede askerlik yapacağınızı e-Devlet hizmeti ile öğrenebilmeniz için e-Devlet girişi yapmanız yeterlidir. Askerliğini Erbaş veya Yedek Subay olarak yapacak olan vatandaşların mecburi vatan hizmetini yürütecekleri yeri öğrenmeleri tek tıkla ellerinin altında.

Askerlik nereye çıktı?

E-DEVLET ÜZERİNDEN ASKERLİK YERİ NASIL SORGULANIR? e-Devlet'e giriş yaptıktan sonra er sınıflandırma sonucu sorgulama veya yedek subay sınıflandırma sonucu sorgulama ekranı üzerinden yükümlüler sınıflandırma sonuçlarını öğrenebilecekler.

Askerligimin nereye çıktığını nasıl öğrenebilirim 2021?

Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, temmuz, ağustos, eylül 2021 döneminde sevke tabi yedek subay, yedek astsubay adayları ile erbaş ve erlerin sınıflandırma sonuçlarının açıklandığı belirtildi. Sonuçlar, e-Devlet ve Askerlik Şube Başkanlıklarından öğrenilebilecek.

Askerlik sınıfımı nasıl öğrenebilirim?

e-devlet'e girmeniz gerekiyor. TC kimlik numaranızı ve şifrenizi girmenizin ardından "Er Sınıflandırma Sonucunu Sorgulama ve ASAL Sevk Başvurusu" yazarak askerlik yapacağınız yeri sorgulayabileceksiniz.

Askerliğin nereye çıktığını öğrenme 2020?

asal.msb.gov.tr adresi üzerinden Nisan, Mayıs ve Haziran 2020 celp ve sevk dönemlerinde sevke tabi askerlik yükümlülerinin seçim ve sınıflandırma sonuçlarını içeren askerlik yerleri paylaşılacak. Askerlik yapacaklar, e-devlet bilgileri için sonuç sorgulama işlemi yaparak askerlik yerleri bilgisine ulaşabilecek.

Askerlik usta birliği nereden öğrenilir?

Askerlik hizmetini yerine getirecek olan yükümlüler e-Devlet üzerinden Er Sınıflandırma sonucu ekranı üzerinden askerlik yapacakları yeri öğrenebilecek. Askerlik yerleri "www.turkiye.gov.tr/sevk-edilecek-egitim-merkezi “ linkinden öğrenilebilecek.