Arda Türkmen Şef mi aşçı mı?

İçindekiler:

  1. Arda Türkmen Şef mi aşçı mı?
  2. Arda Türkmen ne is yapar?
  3. Arda Türkmen hangi okuldan mezun?
  4. Arda Türkmen evli mi bekar mı?
  5. Arda Türkmen'in kaç tane restoranı var?
  6. Arda Türkmen hangi kanalda?
  7. Arda Türkmen kiminle birlikte?
  8. Arda Turkmen saat kacta?
  9. Arda Türkmen hangi programda?
  10. Arda Türkmen Türk mü?
  11. Ardanın mutfağı eşi kim?

Arda Türkmen Şef mi aşçı mı?

Ver Fırına adlı yemek yarışmasının sunucusu ve şefi olan Arda Türkmen 1975 senesinde dünyaya gelmiştir. ... Arda Türkmeni üniversite eğitiminide İstanbul Bilgi Üniversitesinde tamamlamıştır. Üniversite eğitiminin ardından iş hayatına atılan Arda Türkmen öğrencilere turlar düzenleyerek ilk işletmecilik deneyimini yapmıştır.

Arda Türkmen ne is yapar?

Şef YoutuberGirişimciTV Ünlüsü Arda Türkmen/Meslekleri

Arda Türkmen hangi okuldan mezun?

İstanbul Bilgi Üniversitesi2001 İstanbul Bilgi Üniversitesi1999 Arda Türkmen/Üniversite 2001 yılında İstanbul Bilgi Üniversitesi Sahne ve Gösteri sanatları bölümünden mezun olarak çift anadal yaptı. 2003 yılında Roka Davet catering şirketini kurdu.

Arda Türkmen evli mi bekar mı?

Jüri koltuğunda oturan isimlerden biri de ünlü Şef Arda Türkmen oldu. Sempatik tavırları ile sevilen Arda Türkmen'in hayatı merak edildi. Arda Türkmen 46 yaşında ve İstanbul doğumlu. Evli olmayan Arda Türkmen'in Melodi Erbilirler ile aşk yaşadığı biliniyor.

Arda Türkmen'in kaç tane restoranı var?

2012 yılı Nisan ayında sahibi oldugu Roka Davet'i sattı. 2013 yılında Sabahtaki yazılarını sonlandırıp Hürriyet pazar ekinde Arda'nın mutfağı sayfasını yazmaya başladı. 2013 yılında leblon u kapatarak , Forneria'yı Karaköyde açtı. 2015 te mükellef 2016 da açtığı central ile restaurant sayısını 3 e çıkardı.

Arda Türkmen hangi kanalda?

9 sezondur yaptığı Arda'nın mutfağı programı Kanal D ekranlarında devam etmektedir.

Arda Türkmen kiminle birlikte?

Ünlü şef Arda Türkmen, bir süredir beraber olduğu sosyal medya fenomeni sevgilisi Melodi Elbirliler ile dünya evine giriyor.

Arda Turkmen saat kacta?

Usta şef Arda Türkmen'in sunduğu "Arda'nın Ramazan Mutfağı" programı, Ramazan boyunca pazar günleri hariç saat 16.00'da Kanal D'de! Ramazan demek bolluk demek, bereket demek, paylaşmak demek! İster 1 tas çorba olsun, ister mükellef bir sofra!

Arda Türkmen hangi programda?

Bugüne kadar 2600 bisiklet dağıttılar. 9 sezondur yaptığı Arda'nın mutfağı programı Kanal D ekranlarında devam etmektedir.

Arda Türkmen Türk mü?

1975 İstanbul doğumludur. Lise eğitimini Saint Benoit Fransız Lisesi'nde alan Türkmen, üniversite eğitimini Bilgi Üniversitesi'nde çift ana dal yaparak İşletme ve Sahne Gösteri Sanatları bölümlerinden mezun olarak tamamlamıştır.

Ardanın mutfağı eşi kim?

Ünlü şef Arda Türkmen, bir süredir beraber olduğu sosyal medya fenomeni sevgilisi Melodi Elbirliler ile dünya evine giriyor.