PAEM Spor mülakatı kaç saniye?

İçindekiler:

  1. PAEM Spor mülakatı kaç saniye?
  2. PAEM parkur kaç saniye kaç puan?
  3. Parkur süresi kaç saniye?
  4. Polislik atlama tahtası kaç cm?
  5. PMYO Fiziki Yeterlilik Sınavı Kaç saniye?
  6. PAEM lise mezunu alıyor mu?
  7. PAEM öğrencileri maaş alıyor mu?

PAEM Spor mülakatı kaç saniye?

Adayların başarılı sayılabilmeleri için oluşturulan parkuru erkek adayların 48 saniyede, kadın adayların 51 saniyede tamamlamaları gerekmektedir. Fiziki yeterlilik parkurunun 40 saniye ve daha aşağı sürede tamamlayan erkek adaylar, 43 saniye ve daha aşağı sürede tamamlayan kadın adaylar 100 tam puan alırlar.

PAEM parkur kaç saniye kaç puan?

Adayların başarılı sayılabilmeleri için oluşturulan parkuru erkek adayların 48 saniyede, kadın adayların 50 saniyede tamamlamaları gerekmektedir. Fiziki yeterlilik parkurunu 40 saniye ve daha aşağı sürede tamamlayan erkek adaylar, 42 saniye ve daha aşağı sürede tamamlayan kadın adaylar 100 tam puan alırlar.

Parkur süresi kaç saniye?

Fiziki yeterlilik parkurunu 40 saniye veya daha kısa sürede tamamlayan erkek adaylar ile 42 saniye veya daha kısa sürede parkuru tamamlayan kadın adaylar 100 puan alır. 60 puan veya daha düşük bir puan yeterli değildir ve aday elenir.

Polislik atlama tahtası kaç cm?

Sıçrama tahtasının uzunluğu 2,5 metre, yüksekliği 40 cm, genişliği 20 cm ve sıçrama tahtasının yere basma ayakları 52 cm eninde olacaktır. Adayın; Jimnastik sıçrama tahtası üzerinden her bir eksik sıçramasının ceza karşılığı olarak bitiş süresine (2) iki saniye ilave edilecektir.

PMYO Fiziki Yeterlilik Sınavı Kaç saniye?

Adayların başarılı sayılabilmeleri için oluşturulan parkuru erkek adayların 48 saniyede, kadın adayların 51 saniyede tamamlamaları gerekmektedir. Fiziksel yeterlilik parkurunu 40 saniye ve daha aşağı sürede tamamlayan erkek adaylar, 43 saniye ve daha aşağı sürede tamamlayan kadın adaylar 100 tam puan alırlar.

PAEM lise mezunu alıyor mu?

Polis Meslek Yüksekokulları Giriş Yönetmeliği'nin 5. maddesi gereği; “Yüksekokullara, 4652 sayılı Polis Yüksek Öğretim Kanununun 10 uncu maddesinde belirtilen eğitim kurumlarından (Lise ve dengi okullardan) mezun olanlar başvurabilirler.” hükmü gereğince ön lisans mezunları da lise mezunu kapsamında sınava alınmaktadır ...

PAEM öğrencileri maaş alıyor mu?

PAEM bünyesinde öğrenim gören ve komiser yardımcısı adayı olan bireyler 430 TL aylık ücret almaktadır.