Fahriye Evcen dogumdan sonra kac kiloydu?

İçindekiler:

  1. Fahriye Evcen dogumdan sonra kac kiloydu?
  2. Demet Akalın doğumdan sonra kaç kilo?
  3. Çağla Şikel hamileliği boyunca kaç kilo aldı?
  4. Demet Akalın formunu nasıl koruyor?

Fahriye Evcen dogumdan sonra kac kiloydu?

KARAN 2019'A DAMGA VURDU Doğumdan sonra 12 kilo veren Evcen emzirdiği için şok diyetlerden kaçtı. Anneliği ile güzelliğine güzellik katan Fahriye Evcen, Posta'nın haberine göre şu özel listeyi uyguladı. -Un, tuz, şekerden uzak durdu. -Karbonhidrat tüketimini azalttı.

Demet Akalın doğumdan sonra kaç kilo?

Hamileliği sırasında aldığı 30 kilonun yarısını doğumdan sonra bir ay içinde veren Demet Akalın formuna dikkat eden ünlülerden. Ünlü popçu doğum sonrası sıkı bir diyet yaparak aldığı kiloların tamamını üç ayda verdi.

Çağla Şikel hamileliği boyunca kaç kilo aldı?

Çağla Şikel: Hamilelikleri boyunca yüzmekten ve yürüyüş yapmaktan vazgeçmeyerek ilkinde yalnızca 6,5, ikincisinde 10 kilo aldı Özellikle ilk hamileliği boyunca birçok eleştiriye maruz kalan Çağla Şikel, her iki hamileliğinde de yürüyüş ve yüzmeden vazgeçmediği için az kilo alanlardan aslında.

Demet Akalın formunu nasıl koruyor?

Evine ne tavuk ne de dana eti soktuğunu belirten Akalın, "Sabah, öğle, akşam karbonhidrattan fakir, proteinden zengin bir diyetle beslendim. Benim diyette bol protein ve sıvılar vardı. Karpuz kabuğu ve maydanoz suyunu çok lezzetli olduğunu düşünerek içtim. Ayrıca pasif jimnastik yaptım" dedi.