Bimeks ne fabrikasi?

İçindekiler:

  1. Bimeks ne fabrikasi?
  2. Bimeks ne satiyor?
  3. Bimeks in sahibi kim?
  4. Bimeks ne dir?
  5. Bimeks Bilgisayar kapandı mı?
  6. Bimeks satıldı mı?
  7. Bimeks kimi satın aldı?
  8. Bimeks mağazalarının sahibi kim?
  9. Bimeks ne zaman kuruldu?
  10. Bimeks in sahibi kimdir?
  11. Bimeks'te ne oldu?
  12. Murat Akgiray nereli?
  13. Vedat Akgiray kimdir Bimeks?
  14. Bimeks Türk mü?

Bimeks ne fabrikasi?

Bimeks Çelik Devamını Oku Bimeks Çelik, savunma, makine, petrokimya, elektrik-elektronik, inşaat ve ısıtma-soğutma sektörlerinin yanı sıra ağırlıklı olarak otomotiv ve beyaz eşya endüstrisine hizmet vermektedir.

Bimeks ne satiyor?

1989 yılında Kadıköy Mühürdar'daki küçük bir dükkanda ticari faaliyete başlayan Türkiye'nin ilk teknoloji perakendecisi Bimeks, Akgiray ailesi tarafından kuruldu. Teknolojinin gelişmesi ile birlikte şirket bilişim teknolojisi, tüketici elektroniği, beyaz eşya ve küçük ev aletleri gibi ürünleri satmaya başladı.

Bimeks in sahibi kim?

Bimeks
Menkul değer sembolüBMEKS
Kuruluş1989
KurucuMehmet Murat Akgiray Ahmet Vedat Akgiray
Feshedilme2019
Genel merkeziİstanbul, Ataşehir , Türkiye
3 satır daha

Bimeks ne dir?

Bimeks, 1989 yılında Kadıköy Mühürdar'daki küçük bir dükkanda ticari faaliyete başlayan Türkiye'nin ilk Teknoloji Perakendecisi'dir. 1990 yılında Akgiray ailesi tarafından kuruldu.

Bimeks Bilgisayar kapandı mı?

Bimeks, 1990 yılında Kadıköy Mühürdar'daki küçük bir dükkanda ticari faaliyetlerine başlayan, Türkiye'nin ilk teknoloji ürünleri perakende şirketi. 2019'da konkordato bildirimi yaparak iflas etmiştir.

Bimeks satıldı mı?

Bugün de Darty, Bimeks'e satılarak Türkiye'den çıktı.

Bimeks kimi satın aldı?

Teknosa'nın açık ara lider olduğu sektörde, yeni satın almalarla birlikte rekabet de iyice kızıştı. Sektörün dördüncü büyük oyuncusu Bimeks, eylül ayında Electro World'ü bugün ise Darty'yi satın alarak kaba bir hesapla sektörün iki numaralı oyuncusu oldu. Sektörün lideri Teknosa'nın pazar payı yüzde 40'a ulaşıyor.

Bimeks mağazalarının sahibi kim?

Bimeks
Menkul değer sembolüBMEKS
AkıbetiKapandı
Kuruluş1989
KurucuMehmet Murat Akgiray Ahmet Vedat Akgiray
Feshedilme2019
3 satır daha

Bimeks ne zaman kuruldu?

1990 Bimeks/Kuruluş

Bimeks in sahibi kimdir?

Şirketin sahibi Akgiray ailesidir. Murat ve Vedat kardeşler şirketi doksanlı yıllarda kuruyorlar. Şirketin alıp yürüdüğü dönem ise AKP'li yıllara rastlıyor. İlk on yılın sonunda şirket ülke çapında 140 mağazaya ulaşarak sektörde üst sıralara yerleşiyor.

Bimeks'te ne oldu?

Türkiye'nin en büyük teknoloji ürünleri mağazalarından biri olan Bimeks, mali krizi gerekçe göstererek önce birçok mağazasını boşaltıp, sonra da sırayla kapatma işlemine giderek yüzlerce işçiyi işten çıkarmıştı. Mahkeme, çalışanlarını tazminatsız olarak işten çıkaran Bimeks için iflas kararı verdi.

Murat Akgiray nereli?

Mehmet Murat Akgiray (Yönetim Kurulu Başkanı) 1956 yılında İstanbul'da doğan Murat Akgiray, 1979 senesinde Boğaziçi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünü bitirmiştir. Murat Akgiray aynı üniversitede yine İnşaat Mühendisliği dalında yüksek lisansını 1981 senesinde tamamlamıştır.

Vedat Akgiray kimdir Bimeks?

Halen Boğaziçi Üniversitesi'nde öğretim üyesi olarak görev yapmaktadır. 1989 yılında kardeşi Murat Akgiray ile birlikte Türkiye'nin ilk Teknoloji Perakendecisi olan Bimeks'i kurmuştur.

Bimeks Türk mü?

Bimeks, 1990 yılında Kadıköy Mühürdar'daki küçük bir dükkanda ticari faaliyetlerine başlayan, Türkiye'nin ilk teknoloji ürünleri perakende şirketi. 2019'da konkordato bildirimi yaparak iflas etmiştir.