68 özel güvenlik yenileme sınavı ne zaman?

İçindekiler:

  1. 68 özel güvenlik yenileme sınavı ne zaman?
  2. 2021 özel güvenlik sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?
  3. Silahsız Özel Güvenlik Sınavı Kaç Soru?
  4. Silahlı özel güvenlik olmak için kaç puan?
  5. Güvenlik sınavına nasıl girilir?

68 özel güvenlik yenileme sınavı ne zaman?

tarihinde yapılacaktır ve bu sınava tarihi dahil olmak üzere eğitimini bitirmiş olanlar alınacaktır. 92 nolu Temel Eğitim ve 68 nolu Yenileme Sınavı; 13 HAZİRAN 2021 tarihinde yapılacaktır ve bu sınava tarihi dahil olmak üzere eğitimini bitirmiş olanlar alınacaktır.

2021 özel güvenlik sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

ÖGG SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK? 93. Dönem ÖGG sonuçları henüz açıklanmadı. Sınav sonuçları 3 Eylül 2021 tarihinde açıklanacak.

Silahsız Özel Güvenlik Sınavı Kaç Soru?

Özel güvenlik sınavına girmiş olan silahsız adaylar sınav soru kitapçığında bulunan sadece 100 soruyu yapar. Yani 25 soruluk silah sorularını cevaplamasına gerek yoktur. Silahsız özel güvenlik adaylarının 100 soruluk kısımdan alması gereken puan 60 puandır.

Silahlı özel güvenlik olmak için kaç puan?

Yani 25 soruluk silah sorularını cevaplamasına gerek yoktur. Silahsız özel güvenlik adaylarının 100 soruluk kısımdan alması gereken puan 60 puandır. 100 soruluk kısımdaki her doğru cevabın 1 puan olması sonucunda 60 adet doğru yapması yeterli olacaktır.

Güvenlik sınavına nasıl girilir?

Özel güvenlik sınavına giriş yapabilmek için güvenlik eğitimi veren firmamıza kayıt olmalısınız. Kayıt olduktan sonra silahlı ise 120 saat , silahsız ise 100 saat eğitimlerinizi görüp, sınav kaydınızı yaptırmalısınız. Kurumumuz bu esnada sizlere tüm aşamalarda bilgilendirme de yapacaktır.