Devlet Memur maaş Bordrosu nereden alınır?

İçindekiler:

  1. Devlet Memur maaş Bordrosu nereden alınır?
  2. E devletten maaş bordrosu alınır mı?
  3. E devletten maaş bordrosu çıkar mı?
  4. Maaş bordrosu ne için istenir?
  5. E devletten emekli maaş dökümü nasıl alınır?

Devlet Memur maaş Bordrosu nereden alınır?

Kamu personeli olanlar https://www.turkiye.gov.tr/e-bordro-sorgulama adresinden zamlı maaş bordrolarına ulaşabilecekler.

E devletten maaş bordrosu alınır mı?

E Devlet'e giriş yaptıktan sonra e hizmetler kısmından Maliye Bakanlığı başlığı altında e- Bordro hizmetini görüntüleyebilir, yıl ve ay seçimi yaparak sorgulama yapılabilirsiniz.

E devletten maaş bordrosu çıkar mı?

Maaş bordrosu seçeneğinden sonra karşımıza Maliye Bakanlığı'nın sunmuş olduğu e-Bordo Sorgulama hizmeti çıkar. Bu seçeneğe tıklayarak istediğimiz maaş bordrosuna erişebiliriz. Maaş bordrosunu, sayfanın sağ üst köşesinde yer alan “YAZDIR” kısmındanda indirebiliriz.

Maaş bordrosu ne için istenir?

Kamu kuruluşlarında çalışan vatandaşlar maaş bilgilerini Maliye Bakanlığının maliye kuruluşlarından alabilirler. Özel bir firmada çalışan kişiler de aynı biçimde çalışmış oldukları işe göre bir maaş alırlar. ... Çalışılan iş yerinin muhasebe kısmından maaş bordrosu istenebilir.

E devletten emekli maaş dökümü nasıl alınır?

E-Devlet sistemine giriş yaptıktan sonra ana sayfada bulunan "e-hizmetler" seçeneğinden SGK hizmet listesine ulaşabilirsiniz. SGK hizmet listesindeki "SGK Tescil ve Hizmet Dökümü" seçeneğine tıklayarak, sorgulama sayfasına ulaşabilirsiniz.