SWF uzantılı dosya nasıl açılır?

İçindekiler:

  1. SWF uzantılı dosya nasıl açılır?
  2. Flash Player desteği neden bitiyor?
  3. Swiff player nedir?
  4. SWF nasıl çalışır?

SWF uzantılı dosya nasıl açılır?

Bir SWF dosyasını açmak için kullanılabilecek en ideal programlardan biri ise Swiff Player yazılımıdır. Bir SWF dosyası açma programı olarak kolay bir kullanım sunan Swiff Player programı, bilgisayara kurulduktan sonra açılmak istenen SWF dosyasına sağ tıklanır ve sonrasında da Swiff Player ile Aç seçeneği seçilir.

Flash Player desteği neden bitiyor?

Adobe Flash Player'ın hayli fazla güvenlik zafiyeti içermesi. Güvenlik açıklarıyla birlikte HTML5 ile arka planda kalan ve önemsizleşen Flash Player, sonunda 2020 yılında hayatına veda edecek. Böylece web tarayıcıları için önemli bir güvenlik açığı da kendiliğinden kapanmış olacak.

Swiff player nedir?

SWF Player, internete bağlı olmadan flash videoları izlemenizi sağlar. Son derece portatiftir ve artık özel flash playerlara sahip olmayan cihazlar için mükemmel bir yedek programdır. Videoları çevrimdışı oynatmanıza ve son derece taşınabilir bir harici flash oynatıcısıdır.

SWF nasıl çalışır?

SWF dosyaları genellikle web sitelerine Flash kullanarak gömülmüş video dosyalarıdır, ama bazı SWF dosyaları oyun da olabilir. Şu anda hiçbir bilgisayar ya da tarayıcı, dâhili SWF oynatıcıyla gelmediğinden SWF dosyalarını açmak için ek bir program indirmen gerekiyor.