HGS ceza indirimi nasıl olur?

İçindekiler:

  1. HGS ceza indirimi nasıl olur?
  2. HGS cezasında indirim var mı?
  3. HGS geçiş ihlali kaç TL?
  4. HGS geçiş ihlali yapılandırma kapsamında mı?
  5. Geçiş ihlali yapılandırma başvurusu nasıl yapılır?
  6. HGS de yapılandırma var mı?
  7. HGS af başvurusunu nereden yapabilirim?

HGS ceza indirimi nasıl olur?

HGS Kaçak Geçiş İndirimi Ceza tebliğ edilmeden veya tebliğ tarihinden itibaren 15 gün içinde ödeme yapılması durumunda, geçiş ücreti hariç 4 kat idari para cezası üzerinden diğer trafik cezalarında olduğu gibi % indirim uygulanır.

HGS cezasında indirim var mı?

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, HGS-OGS'de kaçak geçiş cezalarındaki 10 kat uygulamasının 4 kata indirildiğini açıkladı ve 36 ay taksit imkanı getirildiğini belirtti. Peşin ödemede ise yüzde 25 ilave indirim uygulanacak. ... HGS gişesinden geçmesi gerekiyor, dalmış OGS gişesinden geçmiş.

HGS geçiş ihlali kaç TL?

HGS KAÇAK GEÇİŞ CEZASI NE KADAR? 2021 HGS kaçak geçiş ücreti geçiş yerlerindeki ücrete göre belirlenmektedir. Mesela siz 5 TL olan bir gişeden geçiş ihlali yaptınız ve 15 gün içerisinde bakiyenize ödeme yapmadıysanız, geçiş ücretinin tam 11 katı yani 55 TL cezai işlem uygulanmaktadır.

HGS geçiş ihlali yapılandırma kapsamında mı?

HGS, OGS trafik cezalarına yapıladırma var ? Yasaya göre, vergi cezaları, SGK prim borçları, gümrük cezaları yeniden yapılandırılabilecek. Belediyelerin su alacakları, emlak ve çevre vergisi, motorlu taşıt vergileri, otoyol ve köprü cezaları da bu kapsama alındı.

Geçiş ihlali yapılandırma başvurusu nasıl yapılır?

Trafik cezası yapılandırma başvurusu yapmak isteyen vatandaşların vergi dairelerine gitmelerine gerek yok. İnteraktif Vergi Dairesi için www.ivd.gib.gov.tr adresine tıklayarak başvuru yapabilirsiniz.

HGS de yapılandırma var mı?

HGS borcu yapılandırma için nereye başvurulur? HGS ve OGS'de kaçak geçişlerde 10 kat cezayı 4 kata indirildi. ... Yapılandırılan borçlar peşin veya 18 taksitle ödenebilecek. Ödemeler 'de başlayacak.

HGS af başvurusunu nereden yapabilirim?

HGS affı için nereye başvurulur? HGS başvurusu yapmadan önce aracınıza tanımlı olan geçiş ücretinin ne kadar olduğunu öğrenmelisiniz. Bunu HGS başvuru sayfasından ya da E-devlet üzerinden bir arama işlemini gerçekleştirerek yapabilirsiniz.