Siyah nokta maskesi ne kadar durmalı?

İçindekiler:

  1. Siyah nokta maskesi ne kadar durmalı?
  2. Siyah noktalar için hangi maske kullanılmalı?
  3. Soyulabilir maskeden sonra yüz yıkanır mi?
  4. Siyah nokta için ne alınmalı?

Siyah nokta maskesi ne kadar durmalı?

Siyah maskeye elinizi sürmeden fırça yardımıyla yüzünüzün tamamına uygulayabilirsiniz. 30 dakika beklettikten sonra ılık su ile temizleyin. Eğer cildinizde siyah noktalar var ise 15 dakika daha bekletip, tamamen kuruyunca soyarak çıkartabilirsiniz. Siyah maskeyi haftada yalnızca 2 defa uygulamak yeterli olacaktır.

Siyah noktalar için hangi maske kullanılmalı?

1 çay kaşığı toz şeker, 5-6 damla limon suyu, 1 çay kaşığı kadar tuz, 1 tatlı kaşığı süt ve 1 tatlı kaşığı zeytinyağını karıştırıp elde ettiğiniz homojen karışımı siyah nokta sorunu yaşadığınız bölgeye sürüp 5 dakika kadar bekliyorsunuz. Ilık suyla yıkayıp bitirdiğiniz işlemi haftada bir kere uygulayabiliyorsunuz.

Soyulabilir maskeden sonra yüz yıkanır mi?

Kolay bir uygulaması olan maskeyi yüzünüzde en az 15 dakika bekletmeniz gerekiyor. Dikkat etmeniz gereken nokta ise maskeyi yüzünüzden aldıktan sonra cildinizi yıkamamak. Maskeden kalan fazla nemlendirici kremi yüzünüze yedirerek bakım rutininizi tamamlayabilirsiniz.

Siyah nokta için ne alınmalı?

Bunun için 1 tatlı kaşık balı yarım limon suyuna ekleyip siyah noktalara uygulayabilirsiniz. Karbonat maskesi: 1 yemek kaşığı karbonatı az suyla macun kıvamına gelinceye kadar karıştırın ve sorunlu bölgeye uygulayıp 10 dakika kadar bekleyin. Ardından yüzünüzü ılık suyla yıkayın.