Basketbol potasının yüksekliği ne kadardır?

İçindekiler:

  1. Basketbol potasının yüksekliği ne kadardır?
  2. Oyunlarda ping neden yükselir?
  3. IPTV hız kaç olmalı?
  4. Internet jitter kaç olmalı?
  5. Download Mbps kaç olmalı?

Basketbol potasının yüksekliği ne kadardır?

Basketbol potası, basketbolda top ile basket atılan çember dairedir. Basketbol potası çemberinin çapı 45 cm ve çemberin saha içine girintisi 1,20 metredir. Yerden yüksekliği 10 feet yani yaklaşık 3,05 metredir, NBA'da da bu yükseklik aynıdır. Topun çarptığı levhaya panya adı verilir.

Oyunlarda ping neden yükselir?

Siz oyun oynarken sizinle aynı modemi kullanan 2 kişi aynı zamanda video izliyor olabilir. Böyle bir durumda da veri trafiğinde gecikmeler olur ve ping yükselir. ... Çünkü bu durumda bilgisayarınız Türkiye'de yer alan DNS sunucularını kullanmaya başlar ve mesafe kazancı sayesinde ping değeri düşer.

IPTV hız kaç olmalı?

IP TV internet hızı kaç olmalı (mbps) İntenret hızınız en az 10 mbps ve üzeri olması gerekiyor. Eğer donmalar veya duraklamalar oluyorsa modemi kapatıp biraz bekleyerek açıp test ediniz. Birde varsa bağlı olan cihazlarda internet kullanmayarak deneyin. İnternet hızı iptv kullanımlarında göreceli oluyor.

Internet jitter kaç olmalı?

Jitter değeri 0 (sıfır) mili saniye (ms) olmalıdır. Ancak ülkemiz şartlarını göz özüne alırsak fiber olmayan internet hatları için adsl hatlarda bu değerin maksimum 5 (beş) mili saniye (ms), vdsl hatlarda ise maksimum 3 (üç) mili saniye (ms) olması gerekir.

Download Mbps kaç olmalı?

İyi Download Hızı nedir sorusu kişiden kişiye farklı cevaplara sahiptir ancak günümüzdeki internet kullanım alanlarına baktığımızda evler için 24-50 Mbps arası internet hızı ideal olarak nitelendirilebilir.