Lisede kaç proje ödevi verilir?

İçindekiler:

  1. Lisede kaç proje ödevi verilir?
  2. Performans ödevi kaynakça nasıl hazırlanır?
  3. Ilkokulda proje ve performans ödevleri kalktı mı?
  4. Proje ödevleri nereden bakılır?
  5. E okula nasıl girebiliriz?

Lisede kaç proje ödevi verilir?

Proje Ödevleri; Proje ödevleri ise performans ödevlerinden farklı olarak; öğrenciler her ders yılında en az 1 adet proje ödevi hazırlamak zorundadır. Öğrenci seçtiği dersten istediği konuyu proje ödevi olarak hazırlayabilir.

Performans ödevi kaynakça nasıl hazırlanır?

Kaynakça yazarken büyük harfle başlanmalı ve kaynağın yazarının soyadı önce yazılmalıdır. Kullanılan kaynağın birden çok yazarı varsa, alfabetik sıraya göre yazılması gerekmektedir. Performans ödevlerinde ve tezlerde fazla kaynakça kullanılması, yapılan çalışmayı daha güçlü ve başarılı kılmaktadır.

Ilkokulda proje ve performans ödevleri kalktı mı?

Öğretmen, öğrenci ve özellikle de velilerin beklediği değişiklik nihayet yapıldı. Performans ödevleri uygulamadan kaldırıldı. Velilerden yoğun olarak şikayet alan performans ödevi uygulaması yayımlanan İlköğretim Kurumları Yönetmeliği'yle resmen kaldırılmış oldu.

Proje ödevleri nereden bakılır?

Proje ödevine dair E-Okul'da yapılabilecek tek şey, "Sınav ve Proje Bilgileri" kısmından projenin hangi dersten olduğunu ve teslim tarihini öğrenmektir. Proje ödevini öğrenmenin tek yolu ya öğretmen ödevi verdiği zaman anında not etmektir ya da öğretmenden ödevin ne olduğunu tekrar söylemesini rica etmektir.

E okula nasıl girebiliriz?

Öncelikle,e-okul.meb.gov.tr adresine tıklayın. Daha sonra karşınıza çıkan ekranda; 'Öğrenci T.C Kimlik No', 'Öğrenci Okul No' ve 'Resimdeki Rakamlar' şeklinde sıralanan bölümler bulunmaktadır. Ardından, tüm bu alanları eksiksiz şekilde doldurduktan sonra en alt bölümde yer alan 'Giriş' seçeneğine tıkayınız.