15 Temmuzda ulaşım ucretsiz mi?

İçindekiler:

  1. 15 Temmuzda ulaşım ucretsiz mi?
  2. 15 Temmuz 2021 Marmaray ücretsiz mi?
  3. Şanlıurfa 15 Temmuz Otobüsler Ücretsiz mi?
  4. 15 Temmuz 2021 Ego ücretsiz mi?
  5. 15 Temmuz Marmaray kaça kadar açık?
  6. Tramvay da ücretsiz mi?
  7. 15 Temmuz Konya otobüsler Ücretsiz mi?
  8. Ankara ulaşım ücretsiz mi?
  9. Şanlıurfa bayramın 4 günü otobüsler bedava mı?
  10. Konya'da otobüs ücretsiz mi?
  11. Sağlıkçılara ulaşım ne zamana kadar ücretsiz?

15 Temmuzda ulaşım ucretsiz mi?

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde İstanbulkart entegrasyonuna dahil toplu ulaşım araçları ücretsiz olacaktır. Tüm vatandaşlarımıza iyi yolculuklar dileriz.

15 Temmuz 2021 Marmaray ücretsiz mi?

“Sayın Yolcularımız, Marmaray trenlerimiz 15 Temmuz ve Kurban Bayramı (20, 21, 22, 23 Temmuz) boyunca ücretsizdir.

Şanlıurfa 15 Temmuz Otobüsler Ücretsiz mi?

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla belli saatlerde otobüslerin ücretsiz olacağını açıkladı.

15 Temmuz 2021 Ego ücretsiz mi?

"15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde İstanbul Kart entegrasyonuna dahil toplu ulaşım araçları ücretsiz olacaktır. Tüm vatandaşlarımıza iyi yolculuklar dileriz." Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin 15 Temmuz 2021 tarihinde Başkent Kart entegrasyonuna dahil toplu taşıma araçları ücretsiz olacaktır.

15 Temmuz Marmaray kaça kadar açık?

Marmaray belirlenen saatler kapsamında hizmet vermeye devam edecek. 15 Temmuz 2016 Perşembe günü Marmaray saat 24.00'a ücretsiz olarak vatandaşlara hizmet verecek.

Tramvay da ücretsiz mi?

Bu kapsamda, otobüs, metrobüs, metro, tramvay, vapur, Marmaray gibi İETT'ye bağlı tüm araçlar ücretsiz olacak.

15 Temmuz Konya otobüsler Ücretsiz mi?

15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Konya Büyükşehir Belediyesi'ne ait otobüs ve tramvayların sefer sayıları artırılacak; otobüs ve tramvaylar 15 Temmuz Pazartesi 08.00 ile 16 Temmuz Salı 08.00 arası ücretsiz olarak hizmet verecek.

Ankara ulaşım ücretsiz mi?

Vatandaşlar İstanbulkart entegrasyonu ile hizmet veren tüm toplu taşıma araçlarını kartını okutarak ücretsiz kullanacak. TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ ANKARA'DA? EGO Genel Müdürlüğü'nün yaptığı açıklamaya göre; EGO otobüsleri, metro ve ANKARAY da bayram dolayısıyla ücretsiz hizmet verecek.

Şanlıurfa bayramın 4 günü otobüsler bedava mı?

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan duyuruda şu ifadeler yer aldı: ... " Kurban Bayramı dolayısıyla; Büyükşehir Belediyemizin tüm toplu taşıma araçları bayram süresince 4 gün ücretsiz olarak hizmet verecektir."

Konya'da otobüs ücretsiz mi?

İndirimli Elkarta 90,00-TL, tam abonman Elkarta 160,00-TL karşılığında abonman özelliği yükleterek, Konya merkezde bulunan otobüs ve tramvaylarda 30 gün boyunca sınırsız sayıda seyahat edebilirsiniz. 20. Elkart ile aktarma hatlarında yapılacak ikinci ve ilave seyahat ücretsizdir.

Sağlıkçılara ulaşım ne zamana kadar ücretsiz?

Göksu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun sağlık çalışanlarının 31 Aralık 2021 tarihine kadar toplu taşıma ve İSPARK'tan ücretsiz yararlanmasını veto ettiğini belirterek, "Eğer, mesele bütçe ise o zaman şunu sormak istiyorum: Sırf bir maç yapmak için Haliç'in ortasına koyduğunuz devasa tenis kortu daha mı acil ve önemliydi ...