Jose Mourinho hangi takımda 2020?

İçindekiler:

  1. Jose Mourinho hangi takımda 2020?
  2. Jose Mourinho hangi takımda oynadı?
  3. Jose Mourinho kimin hocası?
  4. Jose Mourinho kaç yaşında?
  5. Jose Mourinho ne mezunu?
  6. Jose Mourinho ne iş yapıyor?
  7. COZE Mourinho Kimdir?
  8. Mourinho şu an nerede?
  9. Tottenham teknik direktörü neden kovuldu?
  10. Jose Mourinho neden kovuldu?
  11. Mourinho nereye transfer oldu?
  12. Tottenham Mourinho neden ayrıldı?
  13. Totnumun hocası kim?

Jose Mourinho hangi takımda 2020?

Serie A takımlarından Roma'yı çalıştırmaktadır.

Jose Mourinho hangi takımda oynadı?

Orta saha José Mourinho/Pozisyon

Jose Mourinho kimin hocası?

Mourinho, önemli şeyler öğrendiği tecrübeli teknik direktör Bobby Robson ile Sporting Lisbon, F.C. Porto ve FC Barcelona'da birlikte çalıştı. Robson'dan sonra Barcelona'da Van Gaal'in de yardımcılığını yaptı.

Jose Mourinho kaç yaşında?

58 yaşında () José Mourinho/Yaş

Jose Mourinho ne mezunu?

2 Haziran 2008 tarihinde İtalyan futbol kulübü Inter Milan ile üç yıllık anlaşma sağladı. İtalya'daki ilk başarısını İtalya Süper Kupası'nı kazanarak elde etti. Inter, 2008-2009 sezonunun Serie A şampiyonu oldu. Lizbon Teknik Üniversitesi'nden mezun olan Mourinho, Portekizce, İngilizce ve İspanyolca bilmektedir.

Jose Mourinho ne iş yapıyor?

Antrenör FutbolcuDiplomat José Mourinho/Meslekleri

COZE Mourinho Kimdir?

José Mourinho, tarihinde Setúbal, Portekiz'de dünyaya geldi. ... Futbolculuk hayatı boyunca toplam 13 gol bulabilen orta saha oyuncusu Mourinho, kariyerine teknik direktör olarak devam etmeye karar verdi ve 1987 senesinde futbolculuk kariyerini noktaladı. Önce Sporting CP'de yardımcı antrenör oldu.

Mourinho şu an nerede?

Roma, Jose Mourinho'nun önümüzdeki sezondan itibaren takımın başına geçeceğini açıkladı. Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, "Roma, Jose Mourinho'nun 2021-2022 sezonundan itibaren takımın yeni teknik direktörü olacağını açıklamaktan memnuniyet duyar." ifadesi kullanıldı.

Tottenham teknik direktörü neden kovuldu?

Guardian'da yer alan haberde, Portekizli teknik adamın Tottenham'ın Avrupa Süper Ligi'ne katılma kararını protesto etmek için oyuncuları antrenmana çıkarmak istemediği ve kovulma kararının bu olaydan sonra alındığı ifade edildi.

Jose Mourinho neden kovuldu?

Guardian'da yer alan haberde, Portekizli teknik adamın Tottenham'ın Avrupa Süper Ligi'ne katılma kararını protesto etmek için oyuncuları antrenmana çıkarmak istemediği ve kovulma kararının bu olaydan sonra alındığı ifade edildi.

Mourinho nereye transfer oldu?

AS Roma José Mourinho/Şu andaki takımları

Tottenham Mourinho neden ayrıldı?

Tottenham altyapısında yetişen ve çeşitli takımlarda kiralık oynadıktan sonra 2016 yazında 15.4 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Hull City'ye transfer olan Ryan Mason, 2018 yılında henüz 26 yaşındayken geçirdiği sakatlık sonrası futbolu bırakmak zorunda kaldı.

Totnumun hocası kim?

Nuno Tottenham Hotspur FC/Teknik direktörler