Medical hastanesinin sahibi kimdir?

İçindekiler:

  1. Medical hastanesinin sahibi kimdir?
  2. Turkven kime ait?
  3. Veysi Kubba kim?
  4. Muharrem Usta Kim?
  5. Medicalpark Izmir Genel müdür?
  6. Liv Hospital kimin Muharrem Usta?
  7. Muharrem Usta doktor mu?
  8. Istinye Üniversitesi sahibi kim?
  9. Medical Park Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Usta Kimdir?

Medical hastanesinin sahibi kimdir?

Medical Park zincirinin kurucusu olan ve halihazırda hastanenin yönetim kurulu başkanlığını yürüten Muharrem Usta, 2006 yılında ilk olarak yüzde 30 hisseyi Sancak Ailesi'ne satmıştı. Bu ortaklığın ardından çok hızlı bir büyüme trendine giren grup 3 yıl içinde 13 hastane ve 2 bin yatağa ulaştı.

Turkven kime ait?

Turkven, 2000 yılında kurulan, Türk yatırımcı kabul etmeyen, yüzde 100 yabancı sermayeden oluşmuş özel bir girişim sermayesi kuruluşudur. Şirket 2 milyar dolarlık bir sermayenin danışmanlığını yapıyor. Google'ın eski CEO'su, şu anki grup başkanı Eric Schmidt de ortaklar arasında yer alıyor.

Veysi Kubba kim?

1967 Siirt doğumlu olan Veysi Kubba, Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi mezunu olup, 1995 yılında Serbest Muhasebeci Mali Müşavir (SMM) unvanını almıştır.

Muharrem Usta Kim?

Muharrem Usta, 1965 yılında Trabzon'da doğdu. 1989 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun oldu. ... Medical Park Hastaneler Grubu ve Liv Hospital Yönetim Kurulu Başkanlığını yürüten Usta, uzun süre Özel Hastaneler ve Sağlık Kuruluşları Derneği Başkanlığı yaptı.

Medicalpark Izmir Genel müdür?

Veysi Kubba - Genel Müdür - İEÜ Medical Park | LinkedIn.

Liv Hospital kimin Muharrem Usta?

Liv Hospital'in yönetim kurulu Başkanı ve CEO'su Muharrem Usta'dır. Muharrem Usta, bir dönem Trabzonspor başkanı olarak görev almıştır. Aynı zamanda Medicalpark'ın da sahibidir.

Muharrem Usta doktor mu?

Muharrem Usta , Trabzon doğumlu Türk iş adamı, doktor ve spor yöneticisi. İstinye Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı. Muharrem Usta, 1965 yılında Trabzon'da doğdu. 1989 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun oldu.

Istinye Üniversitesi sahibi kim?

İstinye Üniversitesi
Eğitim dil(ler)iTürkçe,İngilizce
Bağlılık21. Yüzyıl Anadolu Vakfı
RektörProf.Dr.Erdal Karaöz
BaşkanMuharrem Usta
8 satır daha

Medical Park Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Usta Kimdir?

Hayatı Muharrem Usta, 1965 yılında Trabzon'da doğdu. 1989 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun oldu. 1992 yılında Kulak Burun Boğaz uzmanı oldu. 1993 yılında hastane yöneticiliği alanına yöneldi. 1995 yılında Türkiye'nin en büyük hastaneler zinciri Medical Park'ın temellerini attı.