Hypoxi ne demek?

İçindekiler:

  1. Hypoxi ne demek?
  2. Hypoxi ne işe yarar?
  3. Hypoxi cihazı nedir?
  4. Magic Crush nedir?
  5. Magic Crush ne işe yarar?

Hypoxi ne demek?

Bölgesel bir yağ yakma yöntemi olan Hypoxi, basınç terapisi yöntemi ile kan dolaşımını hızlandırmayı hedefler. Basınç terapisini egzersiz ile birleştirir, böylece daha az zamanda, daha az efor harcayarak hedeflenen problemli bölgelerde yağ yakımı olmasını amaçlar.

Hypoxi ne işe yarar?

Hypoxi, bölgesel yağlardan kısa zamanda, az efor harcayarak kurtulmanızı sağlıyor. Sıkı bir programla "4 günde 1 beden incelten" Hypoxi'yi markanın Satış Direktörü Gülben Uras anlattı.

Hypoxi cihazı nedir?

Hypoxi, basınç terapisi yöntemi ile kan dolaşımını hızlandırarak egzersiz ile birleştirirken, daha az zamanda, daha az efor harcayarak sadece hedeflenen problemli bölgeleri yağ yakımını sağlayarak şekillendiriyor.

Magic Crush nedir?

komutu vererek parçalanmasını sağlayan özel bir teknolojidir. yüz bölgesine uygulanır. 3 Farklı başlığı ile kullanım kolaylığı sağlamaktadır. zayıflamada etkilidir. ağrılarıda ortadan kaldıran özel bir teknolojidir.

Magic Crush ne işe yarar?

MAGİC CRUSH HAKKINDA UltraHot ; Sıcak Ultra Sound ve vibrasyon etkisi ile hem selülit hem zayıflamada etkilidir. BioLif; Lenfatik akım ve infrared etkisi ile kasları güçlendirirken bölgesel ağrıları da ortadan kaldıran özel bir teknoloji harikasıdır.