Boğa burcu kadını hangi özelliklere sahiptir?

İçindekiler:

  1. Boğa burcu kadını hangi özelliklere sahiptir?
  2. Boğa burcu neleri sevmez?
  3. Boğa burcu erkeği neleri sevmez?
  4. Boğa burcu kadını güzel mıdır?
  5. Boğa burcu erkeği nasıl bir kadına aşık olur?

Boğa burcu kadını hangi özelliklere sahiptir?

Boğa burcu kadını; gelenekselcidir ve yenilikten, maceradan hoşlanmayan bir yapıya sahiptir. Bu bakımdan sadakat onlar için çok önemlidir. Boğa burcu kadınlarının sevgililerine, eşlerine, işlerine, alışkanlıklarına bağlı ve sadık olduklarını söyleyebilirim.

Boğa burcu neleri sevmez?

Sadece maddi konularda değil manevi konularda da sabitlik severler. Boğa burçları oldukça yavaş hareket eder bu nedenle boğa burcu sevmedikleri arasında acelecilik sayılabilir. Bazı işleri üşengeç oldukları için son ana bıraksalar da, o işi acele etmeden bitirmek isteyeceklerdir.

Boğa burcu erkeği neleri sevmez?

*İlgisizlikten hoşlanmaz. *Reddedilmekten hoşlanmaz. *Hijyenik olmayan yerlerden hoşlanmaz. *Hijyenik olmayan şahıslardan hoşlanmaz.

Boğa burcu kadını güzel mıdır?

Genel anlamda boğa burcu kadını, minyon görünüştedir. Ancak bazı boğa burcu kadınları daha farklı olabilirler. Güzelliği dikkat çekicidir. Herkes tarafından beğenildiği söylenebilir.

Boğa burcu erkeği nasıl bir kadına aşık olur?

- Boğa burcu erkekleri kendisi ile ilgilenen ve modayı takip eden kadınlardan hoşlanırlar. Toplum içerisinde güzel hareket eden, çevresi olan ve iletişimi güçlü olan kadınlar her zaman ilgisini çeker.