Istanbulda Cumartesi günü yasak var mı?

İçindekiler:

  1. Istanbulda Cumartesi günü yasak var mı?
  2. Cumartesi günü yasak var mı?
  3. Bu hafta sonu istanbulda ne yapılır?
  4. Istanbul'da pazar günü sokağa çıkma yasağı var mı?
  5. Hafta sonları yasakları kalktı mı?
  6. Cumartesi yasakları ne zaman kalktı?
  7. Haftasonu kaçta yasak?
  8. Çıkma yasakları bitti mi?
  9. Sokaga cikma yasagi tamamen bitti mi?
  10. Gece kısıtlamaları kalktı mı?
  11. Hafta sonu kısıtlamaları kalktı mı?
  12. Marketler Cumartesi Pazar açık mı?

Istanbulda Cumartesi günü yasak var mı?

Kademeli normalleşme adımları ile Cumartesi günü için yasak kaldırıldı. Cumartesi günü sokağa çıkma yasağı saat 22.00'de başlayacak, Pazartesi günü saat 05:00'te sona erecek. Sokağa çıkma yasağı sadece Pazar günü uygulanacak.

Cumartesi günü yasak var mı?

Cumartesi ve Pazar günü sokağa çıkma yasağı uygulanmayacak. Hafta içi hafta sonu ayrımı olmaksızın sokağa çıkma ile buna bağlı olarak uygulanan birçok yasak sona erdi. ... Genelgenin de yayınlanmasıyla sokağa çıkma yasağı 1 Temmuz itibariyle kaldırıldı.

Bu hafta sonu istanbulda ne yapılır?

İstanbul'da Yapılacak En Güzel Aktiviteler
  • KADIKÖY BEŞİKTAŞ VAPURU.
  • ORTAKÖY CAMİSİ VE KUMPİR.
  • BEBEK SAHİLİ'NDE YÜRÜYÜŞ
  • EMİRGAN PARKI VE LALELER.
  • İSTİKLAL CADDESİ
  • MADAME TUSSAUDS BALMUMU HEYKEL MÜZESİ
  • GALATA KULESİ
  • EMİNÖNÜ'NDE BALIK EKMEK.
Daha fazla öğe...

Istanbul'da pazar günü sokağa çıkma yasağı var mı?

Yayınlanan genelgeye göre Pazar günü sokağa çıkma yasağı uygulanmayacak.

Hafta sonları yasakları kalktı mı?

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI BİTTİ ? İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelgede, "01.06.2021 tarih ve 8878 sayılı genelgemizde belirtilen esaslar çerçevesinde halihazırda uygulanmakta olan sokağa çıkma kısıtlamaları (hafta içi ve hafta sonu dahil) 1 Temmuz 2021 Perşembe günü saat 05.00'e kadar sürdürülecektir.

Cumartesi yasakları ne zaman kalktı?

1 Haziran'da gevşetilen önlemler 1 Temmuz'da kaldırıldı. Hafta içi ve Cumartesi günleri gece saat 22.00'den sonra ve Pazar günü tüm gün uygulanan sokağa çıkma kısıtlamaları kaldırıldı.

Haftasonu kaçta yasak?

Hafta içi günlerde 21.00-05.00 saatleri arasında tüm Türkiye'de sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacaktır. "Hafta sonlarında ise düşük ve orta risk grubunda yer alan illerimizde hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması, hafta içinde olduğu gibi 21.00-05.00 saatleri arasında uygulanacaktır.

Çıkma yasakları bitti mi?

1 Temmuz 2021 Perşembe günü saat 05.00'ten itibaren ise hafta içi hafta sonu ayrımı olmaksızın sokağa çıkma ile buna bağlı olarak uygulanan şehirlerarası seyahat kısıtlamaları sona erecek ve belirtilen tarihten itibaren sokağa çıkma ve şehirlerarası seyahat kısıtlaması uygulanmayacaktır.

Sokaga cikma yasagi tamamen bitti mi?

29 Nisan'da başlayan tam kapanma kapsamındaki sokağa çıkma yasağı, Pazartesi sabah 05:00'de sona erecek. ... İstisnalar dışında tüm iş yerleri sokağa çıkma yasağının sona ereceği tarihe kadar kapalı kalmaya devam edecek. Tam kapanmada yasaklara uymayanlara lira idari para cezası kesiliyor.

Gece kısıtlamaları kalktı mı?

Yeni normalleşme süreci gece yarısından itibaren başladı. ... Hafta içi ve Cumartesi günleri gece saat 22.00'den sonra ve Pazar günü tüm gün uygulanan sokağa çıkma kısıtlamaları kaldırıldı.

Hafta sonu kısıtlamaları kalktı mı?

Sokağa çıkma yasağı ve seyahat kısıtlamaları kaldırıldı ? İçişleri Bakanlığı genelgesine göre, bugün itibarıyla hafta içi gece boyunca ve pazar günleri tüm gün uygulanan sokağa çıkma yasakları kalktı.

Marketler Cumartesi Pazar açık mı?

Marketler Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri 09.00-21.00 saatleri arasında açık olabilecek. Tam gün sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak Pazar günlerinde marketler 10.00-17.00 saatleri arasında açık olacak. ... Marketler haftanın yedi günü müşterilerine hizmet vermeyi sürdürecek.