Büyük Ayı takım yıldızı ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Büyük Ayı takım yıldızı ne işe yarar?
  2. Kuzey Yıldızı ilk aşk kaçıncı bölümde final olacak?
  3. Kuzey Yıldızı ilk aşk final oluyor mu?
  4. Kuzey Yıldızı ilk aşk kaçıncı bölümde?
  5. Sen Çal kapımı ne zaman final yapacak?

Büyük Ayı takım yıldızı ne işe yarar?

Karaayak Kızılderilileri ve diğer kabileler de bu takımyıldızı düzenli olarak Kuzey Kutbu'nun etrafında döndüğü için saat olarak kullanmışlardır. Bizim Büyük Ayı dememizin sebebi ise Yunan mitolojisi olsa gerek.

Kuzey Yıldızı ilk aşk kaçıncı bölümde final olacak?

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 2. Atılan imzalar ile Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi 2. sezonu ile de Show Tv ekranlarında yayın hayatına devam edecek. Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi 31. bölümü ile son olarak 27 haziran Cumartesi günü izleyici karşısına çıkmış daha sonra da sezon finali yaparak ekranlara veda etti.

Kuzey Yıldızı ilk aşk final oluyor mu?

Kuzey Yıldızı ilk aşk dizisinin 60. yeni bölümüyle birlikte final yaparak ekranlara veda etmesi bekleniyordu. Hatta dizinin hayranları sosyal medyada Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin bitmemesi için kampanya dahi başlatmıştı.

Kuzey Yıldızı ilk aşk kaçıncı bölümde?

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 61. Bölüm Kuzey Yıldızı İlk Aşk 61. Bölümünde; Yıldız'ın sonunda korktuğu başına gelmiş, uyandığında boş beşikle yüzleşmiştir.

Sen Çal kapımı ne zaman final yapacak?

Sen Çal Kapımı dizisi 17 Nisan Cumartesi yayınlanacak olan 39. bölümüyle sezon finali yapıyor. Sen Çal Kapımı dizisi haziran ayından itibaren yeni sezonu ile ekranlarda olmaya devam edecek. Sen Çal Kapımı dizisinin eylül 2021 de final yaparak ekranlara veda etmesi bekleniyor.