Sarımsaklı limon suyu ne kadar içilmeli?

İçindekiler:

  1. Sarımsaklı limon suyu ne kadar içilmeli?
  2. Limon sarımsak kürü ac karnına içilir mi?
  3. Limon sarımsak zencefil kürü nasıl yapılır?
  4. Limon maydanoz ve sarımsak kürü nasıl yapılır?
  5. Sarımsak kürü nasıl yapılır?
  6. Zencefil limon sarımsak neye iyi gelir?
  7. Maydanoz limon sarımsak kürü günde kaç kere içilir?

Sarımsaklı limon suyu ne kadar içilmeli?

Kahvaltıdan 30 dakika önce yarım çay bardağı 25 gün içilir. Daha sonra 10 gün ara verilir ve 25 gün daha uygulanır. Her gün aynı saatlerde içilen limon ve sarımsak kürü daha etkili olmaktadır.

Limon sarımsak kürü ac karnına içilir mi?

Yaklaşık 25 gün sonra sarımsakların limon suyunun içinde eridiğini göreceksiniz. Limon ve Sarımsak kürü nasıl ne zaman içilecek? Limon ve sarımsak kürü sabah ve akşam aç karına küçük bir kahve fincanı veya yarım çay bardağı kadar içilecek. İçtikten yarım saat sonra kahvaltı edebilir, yemek yiyebilirsiniz.

Limon sarımsak zencefil kürü nasıl yapılır?

Suyunu sıktığımız dört limon kabuğunu ve varsa bir parça zencefili bu suyun içerisine alıp kaynamaya başladıktan sonra yedi-sekiz dakika daha kaynatalım. Sürenin sonunda limon suyu zencefil ve sarımsak karışımını bu suyun içerisine ekleyelim. Eklediğimiz limonlu su soğuk olduğu için kaynamasını beklemek gerekiyor.

Limon maydanoz ve sarımsak kürü nasıl yapılır?

Maydanozlar el yardımıyla kopartılarak robota atılır. Üzerine iki yemek kaşığı taze sıkılmış limon suyu ilave edilir. İri tek bir diş sarımsak bıçakla doğranıp ilave edilir. Yarım bardak klorsuz su ilave edildikten sonra robot veya blendır çalıştırılır.

Sarımsak kürü nasıl yapılır?

Sıktığınız limon suyu 2 litre yani 8 su bardağı kadar olmalı. Ardından 40 diş orta boy sarımsağı soyun ve ezin. Sarımsakları da kavanozun içine ekleyerek ılık ve ışık almayan bir odada bu karışımı 25 gün boyunca muhafaza edin. Ancak kavanozu her gün çalkalamanız gerektiğini de unutmayın.

Zencefil limon sarımsak neye iyi gelir?

Vücuttaki şeker oranını dengeler.. Vücuttaki bütün ödemleri idrar yolu ile atılmasını sağlar.. Candida mantarınin ülserinin mikroplarını öldürerek vücutta ki onikiparmak ülserini kesin tedavi yapar.. Eklem yüzeyinin yenilenmesini sağlar.. vücuttaki bütün ağrıları keser..

Maydanoz limon sarımsak kürü günde kaç kere içilir?

Kürün uygulama şekli şöyledir: İlk üç gün sarımsaklı, ikinci üç gün sarımsaksız, üçüncü üç günse tekrar sarımsaklı olarak uygulanır. Toplam dokuz gün uyguladıktan sonra 3 gün ara verilir. Üç gün aradan sonra aynı şekilde dokuz gün uygulanır ve kür sonlandırılır.