Özlem nedir bulmaca?

İçindekiler:

  1. Özlem nedir bulmaca?
  2. Bulmacada kan taşı ne demek?
  3. Son bitim anlamı nedir Türkçe?
  4. Ülke Ulus eş anlamlı mıdır?
  5. Araç sözcüğünün eş anlamlısı nedir?
  6. Atölye kelimesinin eş anlamlısı nedir?
  7. Patentin eş anlamlısı nedir?

Özlem nedir bulmaca?

Özlem - Bulmaca Cevaplarıhttp://ozlem.bulmacada.nethttp://ozlem.bulmacada.net

  1. Önbellek
  2. Benzer

Bulmacada kan taşı ne demek?

Cevap : Bulmacada 'Kan Taşı' nedir sorusunun cevabı: Kare ve çengel bulmacada sorulan 'Kan Taşı' sorusunun yanıtı 7 harflidir ve cevaba ise Hematit yazabilirsiniz.

Son bitim anlamı nedir Türkçe?

Son ve bitim aynı anlamda kelimelerdir. Yani eş anlamlı kelimelerdir. Son yada bitim, bir şeyin en arkadan gelen bölümü anlamına gelmektedir. Bu iki kelimenin diğer eş anlamlı kelimeleri; nihayet ve akıbet kelimeleridir.

Ülke Ulus eş anlamlı mıdır?

Doğrulanmış Cevap. ülke kelimesinin eş anlamlısı, diyar, memleket kelimesidir. ulus kelimesinin eş anlamlısı, millet kelimesidir. yurt kelimesinin eş anlamlısı, vatan kelimesidir.

Araç sözcüğünün eş anlamlısı nedir?

Günlük hayatımızda kullanılan farklı gereçler ile beraber aynı zamanda ulaşımda değerlendirilen pek çok değişik vasıtaya araç denmektedir. Bu durumda araç sözcüğünün eş anlamlısı olan sözcük “vasıta” kelimesidir.

Atölye kelimesinin eş anlamlısı nedir?

Atölye kelimesinin eş anlamlısı ne 1 adet karşılığı bulunmaktadır. Atölye ile aynı anlama gelen eş anlamlı kelimeler aşağıdaki gibidir; Atölye sözcüğünün eş anlamlı kelimesi işlik sözcüğüdür. Bu iki kelime birbiri yerine kullanılabilir.

Patentin eş anlamlısı nedir?

Tüm Eş anlamlılar: PATENT Bir buluşun veya o buluşu uygulama alanında kullanma hakkının bir kimseye ait olduğunu gösteren belge. Uyrukluk belgesi.