Vergi borcu yapılandırma ödemesi ne zaman?

İçindekiler:

  1. Vergi borcu yapılandırma ödemesi ne zaman?
  2. Son Dakika yapılandırma uzatıldı mı?
  3. Borç yapılandırma son gün ne zaman?
  4. Yapılandırma Taksit ödeme Süresi Uzatıldı mı?

Vergi borcu yapılandırma ödemesi ne zaman?

Buna göre vergi dairelerine başvuran ve borçları yapılandırılan mükelleflerin ilk taksitlerini, peşin ödemeyi tercih etmişlerse peşin ödemelerini en geç 'e kadar yapmaları gerekiyor. Sosyal Güvenlik Kurumuna (SGK) ilk taksit ödemeleri ise en geç 'e kadar yapılacak.

Son Dakika yapılandırma uzatıldı mı?

Vergi ödemeleri, gecikme faizleri, sosyal güvenlik kurumu alacaklarına dair yapılandırma için başvuru süresi 1 ay daha uzatıldı. ... Karar Cumhurbaşkanı Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlandı. tarihine kadar ödenmesi gereken ancak ödenmemiş olan alacaklar için yapılandırma tarihi uzatıldı.

Borç yapılandırma son gün ne zaman?

Ödemelerde son gün 1 Kasım Buna göre, vergi dairelerine başvuran ve borçları yapılandırılan mükelleflerin ilk taksitlerini, peşin ödemeyi tercih etmişlerse en geç Pazartesi yapmaları gerekiyor. SGK'ye ilk taksit ödemeleri ise en geç Salı günü yapılacak.

Yapılandırma Taksit ödeme Süresi Uzatıldı mı?

Yapılandırılan borçların ilk taksit ödeme süresi de (peşin ödeme süresi dahil) Cumhurbaşkanı Kararı ile 1 ay uzatıldı. Buna göre, vergi dairelerine başvuran ve borçları yapılandırılan mükelleflerin ilk taksitlerini, peşin ödemeyi tercih etmişlerse en geç Pazartesi yapmaları gerekiyor.