Ozon buharı ne ise yarar?

İçindekiler:

  1. Ozon buharı ne ise yarar?
  2. Vapor ozon Nedir?
  3. Ozon Sauna nedir ne işe yarar?
  4. Cilt bakımında ozon ne işe yarar?
  5. Ozon aktif serum nasıl kullanılır?
  6. Ozon sauna kaç seans uygulanır?
  7. Ozon yağı ağızdan alınır mı?
  8. Ozon saunadan sonra duş alınır mı?

Ozon buharı ne ise yarar?

Ozon sauna , sıcaklığın ve uygulanan buharın etkisiyle, açılan deri gözeneklerinden emilerek vücudun kan,lenf ve yağ dokusuna geçer. Lenf sistemini toksinlerinden arındırır, cildi temizler, kasları gevşetir, kan dolaşımını hızlandırır ve bakteri, virüs mantarları öldürür.

Vapor ozon Nedir?

VaporOzon Buharı Su seviyesinin gözlenebileceği bir kap su kaynatma ve buharlaştırma kapasitesine sahip bir ısıtıcı ve zengin oranda ozon ihtiva eden su buharı elde etmek için ilave edilmiş bir ultraviyole lambadan ibarettir. Bağımsız olarak kullanılan butonlar sayesinde su buharı ve ozon ayrı ayrı aktive edilir.

Ozon Sauna nedir ne işe yarar?

Ozon Sauna, bağışıklık sisteminin güçlendiren ve astım, diyabet ve kanser gibi hastalıkların tedavi sürecinde destekleyici bir terapidir. Aynı zamanda enerjiyi arttırır, stres seviyelerini azaltır, vücudu arındırır, cildi temizler ve kilo kaybına yardımcı olur.

Cilt bakımında ozon ne işe yarar?

Ozon farklı mekanizmalarla selülitte etkilidir. Ciltte biriken yağ asitleri ile etkileşerek yağ zincirlerinin kırılmasına ve vücuttan atılmasına neden olur. Ayrıca alyuvarların oksijen taşıma kapasitesini artırarak kılcal damarlardan kan akımının düzelmesi ile yağ dokusu hücrelerinin metabolizmaları normal hale döner.

Ozon aktif serum nasıl kullanılır?

Uygulama öncesinde mutlaka cildinizi kir ve makyajdan arındırmanız gerekir. Ozon yağını sürerken parmak uçlarınız ile masaj yaparak cildinize sürmeye çalışın. Bu şekilde yağ, kan dolaşımınız hızlandırır ve daha hızlı sonuç alabilirsiniz.

Ozon sauna kaç seans uygulanır?

Ozon Sauna Kaç Seans Uygulanmalı Genellikle toplam 8-10 seans uygulanır. Haftada 2 seans yapılır.

Ozon yağı ağızdan alınır mı?

Ozon yağının ağız yaralarında gönül rahatlığıyla kullanılabileceği belirtilse de içilmesine dair genel olarak bir tavsiye bulunmaz.

Ozon saunadan sonra duş alınır mı?

Duş uygulamadan 1-2 saat sonra alınmalıdır. Çünkü cilde temas eden gazların deriden tam olarak emilmesi ve bedenin normal ısısına dönmesi için bu gereklidir. Ozon Saunanın Yararları: Detoks Etki: Yaşayan insan bedeni içinde birçok kimyasal reaksiyonlar gelişir ve bazı toksin türünde vücuda zararlı maddeler oluşur.