Nisan ayı hangi burç?

İçindekiler:

  1. Nisan ayı hangi burç?
  2. Nisan ve Mayıs ayı hangi burç?
  3. Mart ayında doğanlar hangi burç?
  4. 20 Nisan Boğa mı koç mu?
  5. hangi burç?

Nisan ayı hangi burç?

1Nisan ve 20 Nisan tarihlerinde doğan kişiler Koç burcu olmaktadır. 21 Nisan ve 30 Nisan tarihlerinde doğan kişiler ise Boğa burcu olarak kabul edilmektedir. Nisan Ayı içerisinde bu tarihler arasında doğanlar için iki burçtan biri olmaları mümkün olmaktadır.

Nisan ve Mayıs ayı hangi burç?

Mayıs ayında doğan kişilerin sahip olduğu burç, İkizler veya Boğa olarak ifade edilebilir. 21 Nisan ve 20 Mayıs tarihleri arasında doğan kişilerin Boğa burcu olduğunu söylemek mümkündür. 21 Mayıs ve 21 Haziran tarihleri arasında doğan kişilerin burcu ise İkizler olarak bilinmektedir.

Mart ayında doğanlar hangi burç?

Mart ayında doğan kişilerin iki farklı burcu bulunur. 1- 20 Mart tarihleri arasında doğan kişiler; balık, 21-31 Mart tarihleri arasında doğan kişiler ise; koç burcudur. Balık burçları; 20 Şubat ile 20 Mart arasında, Koçlar ise 21 Mart ile 20 Nisan arasında doğmaktadırlar.

20 Nisan Boğa mı koç mu?

21 Mart Koç burcuna aittir. 21 Mart günü doğanların burcu Koç burcudur. 21 Mart - 20 Nisan tarihleri arasında doğanların burcu Koç'tur. Bu yüzden 21 Mart günü doğum günü olanların burcu da Koç burcu olmaktadır.

hangi burç?

20 Nisan tarihinde doğanlar koç burcu özelliklerini taşırlar.