Rüyada Cardın görmek ne anlama gelir?

İçindekiler:

  1. Rüyada Cardın görmek ne anlama gelir?
  2. Rüyada ölü Cardın görmek ne demektir?
  3. Lağım faresi görmek ne demektir?
  4. Fare gelmemesi için ne yapmalı?

Rüyada Cardın görmek ne anlama gelir?

Rüyada fare görmek genellikle kötü anlamlara gelen bir rüya olsa da bu rüya öyle değildir. Rüyada evde farelerin oynadığını veya gezindiğini görmek kişinin rızkının devamlılığına, çokluğuna ve bolluğuna delalet eder. Rüyada eve fare girmesi rüya sahibinin malının bereketleneceğine delalet eder.

Rüyada ölü Cardın görmek ne demektir?

Rüyada ölmüş fare görmek, insanların arasında sinsice dolaşan ve toplumun huzurunu bozmaya çalışan hileci ve kötü bir kimse anlamına gelmektedir. Böyle bir rüya gören kimse, söz edilen şekildeki bir düşmanın bütün kötülüklerinden emin olur.

Lağım faresi görmek ne demektir?

Rüyada lağım faresini evinde görmek, evinize girip çıkan dost görünümlü bir düşman olduğu anlamına gelir. Lağım faresi usta bir hırsıza, sinsi bir düşmana, evlere girip çıkan ve asıl yüzünü saklayan düzenbaz bir kişiye yorumlanmaktadır.

Fare gelmemesi için ne yapmalı?

Nane, Fesleğen, Karanfil, Kekik: Naftalinin yanı sıra nane, fesleğen, karanfil ve kekik gibi bitkilerin kokuları da farelerin hoşuna gitmez. Bu bitkiler, keskin kokuları sebebiyle farelerin sevmediği kokular arasında yer almaktadır.