NBA Veteran ne demek?

İçindekiler:

  1. NBA Veteran ne demek?
  2. Veteran sporcu ne demek?
  3. NBA 2k20 Driving Layup nedir?
  4. Veteranlar ligi ne demek?
  5. VTR yapmak ne demek?
  6. Driving Layup nedir?
  7. NBA çaylak ne demek?

NBA Veteran ne demek?

Ornegin, NBA'de, deneyimli oyunculari tanimlamak icin soylenir. Genelde ligde dikkat cekmemis, yildiz olamamis oyunculardir ama, ozellikle gorev adami kimliginde olup da ayni takimda uzun yillardir yer bulabilmis oyuncular veteran sıfatinin sahipleridir...

Veteran sporcu ne demek?

Kökeni İngilizceden gelen veteran kelimesi, kıdemli asker ya da tecrübeli ve deneyimli şeklinde ifade edilmektedir. Aynı zamanda emektar olarak da ele alınır.

NBA 2k20 Driving Layup nedir?

Layup: Turnike diye bildiğimiz hareketin sonunda topu çembere bırakmak.

Veteranlar ligi ne demek?

Türkiye Veteranlar Futbol Ligi, Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği'nin (FIFA) yürürlükte olan uluslararası futbol oyun kurallarının geçerli olduğu, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından uygulanan statü ve talimatların ligin yapısına göre modernize edilerek uygulandığı bir ligdir.

VTR yapmak ne demek?

VTR, aynı zamanda televizyon kanallarında kullanılan teknik bir terimdir. Özellikle 90'lı yıllarda süresi 2 le 5 dakika arasında değişen kısa videolar ve klipler de VTR olarak nitelendirilir. VTR Nedir? Kaydedilen videoların güvenli bir şekilde kaydedilmesin sağlayan cihazlara VTR denir.

Driving Layup nedir?

Layup: Turnike diye bildiğimiz hareketin sonunda topu çembere bırakmak.

NBA çaylak ne demek?

Kolej liginden Nba'ye yeni gelmiş tecrübesi olmayan basketbolcular için kullanılır. Alınan puanlar toplamında en çok puan alan basketbolcu NBA Yılın Çaylağı seçilir.