Ten beyazlatma evde nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Ten beyazlatma evde nasıl yapılır?
  2. Yoğurt cildi beyazlatır mı?
  3. Hangi yag cilt rengini acar?
  4. Pirinç suyu cildi beyazlatır mı?
  5. Güneş yanığı kararması nasıl geçer?

Ten beyazlatma evde nasıl yapılır?

Yarım portakalın suyunu sıkın. İçerisine kıvamına koyulaştıracak kadar toz zerdeçal ekleyin ve karıştırın. Karışımı beyazlatmak istediğiniz bölgelere parmak ucuyla sürün ve masaj yaparak yedirin. Karışımı 1 saat beklettikten sonra bol suyla durulayabilirsiniz.

Yoğurt cildi beyazlatır mı?

Yoğurt yöntemi ile cilt beyazlatma Yoğurtta rengi gibi cildinizi beyaz hale getirmeye yardımcı olan besinlerden bir tanesi. Yoğurdun içerisinde bulunan laktik sitler cildinizin beyazlamasına yardımcı olur. Sade halde bulunan yoğurdu cildinize hafif hafif dokunuşlarla sürün. İnce bir tabaka olmasına dikkat edin.

Hangi yag cilt rengini acar?

Argan yağının önemli bir antioksidan etkisi vardır. İçeriğindeki E vitamini melanin sentezini düzenler. Bunun dışında dahilen alınacak B vitamini de tonu düzenleyici, lekeyi yok edici, beyazlatıcı süreci hızlandırır.

Pirinç suyu cildi beyazlatır mı?

Pirinç suyu cildi nemlendiriyor ve yumuşatıyor. Ciltteki gözenekleri sıkılaştırıyor. Cilt lekelerini tedavi ediyor. Özellikle cildi beyazlatma özelliği ile biliniyor.

Güneş yanığı kararması nasıl geçer?

Temiz cildinizi taze sıkılmış limon suyu, gül suyu ve gliserin karışımı ile silerek gece boyunca beklemelisiniz. Cilde masaj yaparak uyguladığınız karışımı sabah ılık su ile temizleyerek ritüeli kararma geçene kadar her gece tekrarlayabilirsiniz.