Aloe Veralı sabun ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Aloe Veralı sabun ne işe yarar?
  2. Aloe vera sabunu nasıl yapılır?
  3. Aloe vera işe yarıyor mu?
  4. Aloe vera Soothing Gel nasıl kullanılır?

Aloe Veralı sabun ne işe yarar?

Aloe Vera Sabunu Cildinizi Nemlendirir Aloe vera sabunu içinde bulunan aloe vera bitkisinin sahip olduğu C ve E vitaminleri sayesinde cildinizin ihtiyacı olan besleyici, yaşlanmayı geciktirici etkiyi cildinize verir. Cildinizin yağ dengesini koruyarak nemlendirir.

Aloe vera sabunu nasıl yapılır?

Kastil sabunu mikrodalga fırında ya da sıcak suyun içine koyduğunuz bir kapta eritin. İçerisine aloe vera jelini ekleyin ve jelin iyice erimesi için karıştırın. Ardından seçtiğiniz uçucu yağları karışıma ekleyin ve karıştırmaya devam edin. Kalıba dökün ve 24 saat boyunca kurumasını bekleyin.

Aloe vera işe yarıyor mu?

Aloe Vera sindirim sistemini kuvvetlendirir. Mide rahatsızlıklarını en aza indirmektedir. Cilt derisi üzerinde kompres bazlı tedavi unsuru haline gelen bu bitki, yıpranmış hücreleri yenilerken, onarma ve nemlendirme amaçlı da kullanılabilmektedir.

Aloe vera Soothing Gel nasıl kullanılır?

Yüzünüzü günde iki kez aloe vera jeli ile temizleyin. Aloe vera jeli, doğru kullanıldığı zaman hem yüz temizleyicilerin hem de nemlendiricilerin yerini alabilir. Sabahları ve akşamları cildinize ince bir tabaka halinde uygulayın. Soğuk suyla durulayın ve yüzünüzü kurulayın.