Güzel Konuşma Sanatı Nedir Bulmaca?

İçindekiler:

  1. Güzel Konuşma Sanatı Nedir Bulmaca?
  2. Bulmacada gösteriş ne demek?
  3. Eski dilde sebep ne demek?
  4. Bulmacada yavşan otu ne demek?
  5. Bulmacada şifre ne demek?
  6. Şifre ne anlama gelir?
  7. Bulmacada destek ne demek?
  8. Parlaklık nedir bulmaca?

Güzel Konuşma Sanatı Nedir Bulmaca?

Güzel konuşma sanatı bulmaca anlamı Cevap ne = Bulmacada Güzel konuşma sanatı nedir sorusuna verilecek cevap olarak BELAGAT - HİTABET- NATIKA - RETORİK yazabilirsiniz.

Bulmacada gösteriş ne demek?

Gösteriş bulmaca anlamı, ... Cevap = Bulmacada Gösteriş nedir sorusuna verilecek cevap olarak AFİ - ALAYİŞ - ŞATAFAT - GÖRKEM - KURUM - ÇALIM - ŞAŞIRTMAK - GÖZALICILIK yazabilirsiniz.

Eski dilde sebep ne demek?

Eski dilde sebep bulmaca anlamı, Cevap = Bulmacada Eski dilde sebep nedir sorusuna verilecek cevap olarak SAİK - BAYİST - İLLET - SAİKA yazabilirsiniz.

Bulmacada yavşan otu ne demek?

Bulmacada.net sitemizde tüm resimli çengel bulmaca, kare bulmaca ve diğer bulmaca sorularını bulabilir ve arama bölümünden cevaplarına ulaşabilirsiniz. Cevap ne = Bulmacada Yavşan otu nedir sorusuna verilecek cevap olarak AYVADANA - VERONİKA yazabilirsiniz.

Bulmacada şifre ne demek?

Bulmacada.net sitemizde tüm resimli çengel bulmaca, kare bulmaca ve diğer bulmaca sorularını bulabilir ve arama bölümünden cevaplarına ulaşabilirsiniz. Cevap = Bulmacada Şifre nedir sorusuna verilecek cevap olarak KOD yazabilirsiniz.

Şifre ne anlama gelir?

Gizliliği olan şeylerin açılması veya kullanılması için gerekli olan sayısal değerdir. Örneğin banka veya kredi kartlarında kişinin hesabının güvenliği için kişinin kimliğini tanımlamasına yarayan özel şifreler kullanması istenir.

Bulmacada destek ne demek?

Destek bulmaca anlamı, ... Cevap = Bulmacada Destek nedir sorusuna verilecek cevap olarak DAYANAK - BİNDİ - TAYAK - MODİYON yazabilirsiniz. Destek Bulmacada = Bir vektörü taşıyan sonsuz DOĞRU nedir sorusunun bulmacadaki cevabıdır.

Parlaklık nedir bulmaca?

Bulmacada.net sitemizde tüm resimli çengel bulmaca, kare bulmaca ve diğer bulmaca sorularını bulabilir ve arama bölümünden cevaplarına ulaşabilirsiniz. Cevap = Bulmacada Parlaklık nedir sorusuna verilecek cevap olarak FER - REVNAK - CİLA - AK - NEVR - ZÜHURET yazabilirsiniz.