Arkadaşlık sürecinde dikkat etmemiz gereken hususlar nelerdir?

İçindekiler:

  1. Arkadaşlık sürecinde dikkat etmemiz gereken hususlar nelerdir?
  2. Arkadaşlarımızda olmasını istediğimiz özellikler nelerdir?
  3. Oyun arkadaşı seçerken nelere dikkat etmeliyiz?
  4. Dostluk ve arkadaşlık neden önemlidir?
  5. Güzergah mı güzergah mı?
  6. Can alici nasil yazilir?
  7. Can alıcı ne demek TDK?

Arkadaşlık sürecinde dikkat etmemiz gereken hususlar nelerdir?

Arkadaş Seçerken Göz Önünde Bulundurmamız Gereken Değerler

  • Doğruluk,
  • Dürüstlük,
  • Yardımseverlik,
  • Hoşgörü,
  • Uyumluluk,
  • Sırdaşlık,

Arkadaşlarımızda olmasını istediğimiz özellikler nelerdir?

Cevap : Çalışkan, dürüst, kibar, şakacı, yardımsever, güvenilir, tarafsız, duyarlı, saygılı. Güvenilir olması, yalan söylememesi, saygılı olması, insanlara hoşgörüyle davranması, sır tutabilmesi, güler yüzlü olması insanların arkasından konuşmamalı.

Oyun arkadaşı seçerken nelere dikkat etmeliyiz?

Öncelikle kimlerle anlaşabildiğimiz önemlidir, oynayacağımız oyunlardaki arkadaş grubumuz oyunumuzun ne kadar güzel yada kötü geçeceğini de gösterir, örneğin sevdiğimiz arkadaşlarımızla oyun oynarsak çok mutlu oluruz ve oyun bitsin istemeyiz, ancak daha az anlaşabildiğimiz tartıştığımız arkadaşlarla oyun arkadaşı ...

Dostluk ve arkadaşlık neden önemlidir?

Arkadaşlık ve dostluk çok önemli kavramlardır. Arkadaş bizim elimizden tutarak bize yardım eden, duygularımızı anlayarak bize destek olan kişidir. Bizler her zaman arkadaşlarımızla iyi geçinmeli ve onların yanında olarak varlığımızı hissettirmeliyiz. ... Bize zarar veren arkadaşlıklar bizim için kötü arkadaşlıklardır.

Güzergah mı güzergah mı?

Güzergah kelimesi, dilimizde oldukça kullanılan kelimelerden birisidir. Güzergah kelimesi Farsça kökenlidir. - Dönüş yolumuz, Ayazağa, Kâğıthane güzergâhı idi. - Görüyorsun ki hat güzergâhına verdiğimiz şifrelerin hepsine menfi cevap geldi.

Can alici nasil yazilir?

Can alıcı mı?” yoksa “Canalıcı mı?” Nasıl Yazılır? işte sorunun cevabı aşağıdadır. Bu kelime genellikle Canalıcı şeklinde yanlış yazılıyor. Doğru kullanımı Can alıcı şeklinde olmalıdır.

Can alıcı ne demek TDK?

Kahredici, kendinden geçirici, aşırı çekici: “Dane dane benleri var yüzünde / Can alıcı bakışları gözünde” -Halk türküsü.