Spiritüel ne anlama gelir?

İçindekiler:

  1. Spiritüel ne anlama gelir?
  2. Spiritüel din mi?
  3. Spirituel danisman nedir?
  4. Spiritüel Yaşam Koçu Nedir?
  5. New age din nedir?
  6. Spiritüel yaşam ne demek?
  7. Can Çokürkmez kimdir?
  8. Ruhsal Uyanış nedir?
  9. Spiritüel mesaj nedir?
  10. Spiritüel eğitimler nelerdir?
  11. Spiritüel danışman ne yapar?

Spiritüel ne anlama gelir?

Spiritüel Fransızca kökenli bir kelimedir. Tinsel, ruhsal anlamlarına karşılık gelmektedir. Spiritüalizm ise ruhçuluk demektir. Kısaca, ruhunu huzura kavuşturmayı bilen, iç dünyasında kendisi ile barışık olmayı seçen ve düşünce biçiminde pozitifliği benimsemiş kişiler için kullanılan bir sıfattır.

Spiritüel din mi?

Spiritüalizm geniş anlamda tinselcilik (ruhçuluk) anlamında olup, ruhani tüm konuları kapsar; dar anlamda da dini bir kavram olmaktadır. Spiritüalizm'in dini anlamı öteki dünya veya sonsuzluk gibi manevi kavramlarla bağdaştırılabilir. ... Spiritüalizm anlamı bazı yerlerde ruhçuluk, ruhaniyet, ruhani oluş olarak geçer.

Spirituel danisman nedir?

Kendi yaşamının koçu haline gelen ve bireylere koçluk yapabilme yeteneğini kazanan profesyonellere, ruhsal anlamda ilerlemeleri için, içsel güçlerini açığa çıkartma ve kendilerini tanıma yolunda rehberlik etmektir.

Spiritüel Yaşam Koçu Nedir?

Diğer tüm koçluk sistemlerinden farklı olan Spiritüel Yaşam Koçluğu kişinin arzu ettiği başarıya, mutluluğa, huzura, sağlığa, paraya, negatif enerjilerden arınarak kısacası arzu ettiği duruma ve kaynaklara ulaşmasını sağlar.

New age din nedir?

New Age, ruhsal konulara ilişkin bireysel eklektik yaklaşımla nitelendirilen çağdaş Batı Kültüründe yirminci yüzyıl sonlarında ortaya çıkan ve sınırları ve alt gruplarıyla geniş bir uygulama ve inanç alanına işaret eden ve alternatif ruhsal hareketlerin üst başlığı ve türsel (generic) bir terimdir.

Spiritüel yaşam ne demek?

Spiritüel; en kolay anlatımla huzurlu bir ruh haline ulaşmaya çalışan, iç dünyasında kendisi ile barışık olmayı seçen ve pozitif bakış açısını benimsemiş kişiler için kullanılan bir sıfattır.

Can Çokürkmez kimdir?

Can ÇOKÜRKMEZ Bayraktar Holding de 3 yıl Bireysel Profesyonel ve Kişisel gelişim koçluk eğitimi aldıktan sonra Spiritüel Danışmanlık ve Melek Koçluğu eğitimleri almıştır. ... DNA 144 Sarmal eğitimi almıştır ve 144 Altın DNA sistemini kurmuştur. ST. Clement Üniversitesinden Psikoloji Eğitimi almıştır.

Ruhsal Uyanış nedir?

Uyanış sözcüğü sözcük anlamıyla, bilindiği gibi, uyku halinden uyanıklık haline geçişi belirtir. Uyanışın belirgin özellikleri, gözleri kapalı durumdaki, bilinci yerinde olmayan kişinin bilincinin yerine gelmesi ve gözlerini açmasıdır.

Spiritüel mesaj nedir?

Spiritüel mesajlara, Ruhunuzun sesine inanin. iç sesinizle kalbinizin yönlendirmelerini takip edin. işaretler; sizi doğru şifacıya, uygun işe, ideal sevgiliye, karmik akrabalarınıza, en derininize ve ışığa, sevgiye, ilahi aşka götürecektir. Her adımda ve nefeste, evrenin sonsuz sevgisi size rehberlik etsin…

Spiritüel eğitimler nelerdir?

Spiritüel Koçluk Eğitimi İçerisinde Bulunan Eğitimler
  • İnanç Eğitimi.
  • Çakra açılımı çalışması
  • Meditasyon teknikleri.
  • Aile Dizimi teknikleri.
  • Atalardan özgürleşme.
  • Karmik ilişkileri Şifalandırma.
  • Akaşa kayıtları
  • İlkel beyin çalışması
Daha fazla öğe...

Spiritüel danışman ne yapar?

Evrensel Enerji® Spiritüel Danışmanlık, bu doğrultuda çalışma talep eden danışanların bulundukları enerjisel durumu belirleme ve geri bildirim verme sürecinden oluşmaktadır. Yaşamımızda deneyimlediğimiz olaylar bütünü, enerjisel dengelerimizin denge / dengesizlik kombinleri ile öngörülebilir.