Deprem Balıkesir'de hissedildi mi?

İçindekiler:

  1. Deprem Balıkesir'de hissedildi mi?
  2. Izmir depremi ne kadar sürdü?
  3. Afyon deprem bölgesi mi?
  4. Gökçeyazı fayı nerede?
  5. Ayvalik deprem bolgesi mi?
  6. Balıkesir Edremit'te deprem oldu mu?

Deprem Balıkesir'de hissedildi mi?

AFAD tarafından yapılan açıklamaya göre Balıkesir'de 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. ... Derinliği 7 kilometre olarak hesaplanan deprem, Sındırgı ile çevre ilçelerden hafif şekilde hissedildi.

Izmir depremi ne kadar sürdü?

2020 Ege Denizi Depremi, günü Türkiye saati ile 14.51'de, merkez üssü Yunanistan'ın Sisam Adası açıklarında Türkiye'nin İzmir ilinin Seferihisar ilçesine 23 km mesafede bulunan, yerin 16,5 km altında 6,9 Mw büyüklüğünde meydana gelen ve yaklaşık 16 saniye süren depremdir.

Afyon deprem bölgesi mi?

Afyonkarahisar, güneybatı Türkiye'nin genişlemeli tektonik bölgesinde yer almakta olup, Akşehir-Simav Fay Sistemi (ASFS) bölgenin depremselliği yüksek kuşaklarından birisidir.

Gökçeyazı fayı nerede?

Balıkesir ilinde bulunan Gökçeyazı Fay hattını meclis gündemine taşıdı. Yaklaşık 2 bin yılldır suskun olan Gökçeyazı fayı üzerinde bir çok köy, kırsal yerleşim ile birlikte Balıkesir Şehir Hastanesi de yer aldığın söyledi.

Ayvalik deprem bolgesi mi?

Ayvalık ve çevresi Batı Anadolu ve Kuzey Batı Fay Hatlarının üzerinde yer aldığından, üzerinde ve çevresinde olan depremler yüzünden etkilenmiş, birçok kez zarar görmüştür. Ayvalık ve çevresi 1. Derece Deprem Kuşağında yer almaktadır.

Balıkesir Edremit'te deprem oldu mu?

BALIKESİR'DE 3.5 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM AFAD verilerine göre merkez üssü Balıkesir Edremit Körfezi olan 3.5 büyüklüğünde bir deprem yaşandı. Saat 14:13'te yaşanan deprem yerin 9.8 kilometre derinliğinde gerçekleşti.