Hangi numarayı arayıp randevu alınır?

İçindekiler:

  1. Hangi numarayı arayıp randevu alınır?
  2. Hastane randevusu nereden alınır?
  3. MHRS No kaç?
  4. 182 internetten nasıl ücretsiz randevu alabilirim MHRS Devlet Hastanesi Randevusu?

Hangi numarayı arayıp randevu alınır?

Hastaneden randevu oluşturmak isteyen vatandaşlar, iki seçenek ile randevularını alabilirler. Bunlardan biri ALO 182'yi aramak. Randevu almak için diğer bir yöntem ise, MHRS internet adresi üzerinden T.C. Kimlik Numarası ve oluşturulan şifre ile birlikte alınabiliyor.

Hastane randevusu nereden alınır?

MHRS Randevu alma ana kanalları şu şekildedir: *ALO 182 çağrı merkezi, *MHRS web sitesi (https://www.hastanerandevu.gov.tr / https://www.mhrs.gov.tr), Ayrıca hastanemiz web sitesi Anasayfa bölümünde Mhrs Web sitesine yönlendiren link bulunmaktadır.

MHRS No kaç?

Aynı zamanda kamu hastanelerinin randevu sistemlerini bir merkezden yöneten dünyadaki ilk ve tek sistem olma iddiasını taşımaktadır. MHRS; Alo 182 Çağrı merkezi üzerinden, internetten, mobil uygulamalardan hastanelerimizden ve aile hekimlerimizden vatandaşlara %99,6 erişilebilirlik seviyesinde hizmet verebilmektedir.

182 internetten nasıl ücretsiz randevu alabilirim MHRS Devlet Hastanesi Randevusu?

İnternet ortamında randevu alabilmek için Merkezi Hekim Randevu Sistemi'ni (https://www.mhrs.gov.tr/Vatandas/) kullanabilirsiniz. Gitmek istediğiniz hastanenin il- ilçe ve ismini seçtikten sonra 'Randevu al' butonuna tıklayın.